"Kada idem po decu u školu, ne nosim brushalter": Ostale majke su prestravljene da ću im ukrasti muževe

Tatjana Badarević Vesti 15.10.2024 18:55 0

Lalja je ispričala da bi bila srećnija sa manjim grudima

grudi

Printscreen/TikTok

 

Lajla King iz Toronta u Kanadi redovno ne nosi grudnjak zbog težine svojih grudi koje joj opterećuju leđa, pa čak i kad kupi decu iz škole. Ali majka troje dece, koja je visoka 160 cm, tvrdi da ju je učiteljica "pogledala od glave do pete" i rekla joj da "izgleda neprikladno" dok joj je dugo gledala grudi.

Ova 27-godišnjakinja je rekla da joj nije prvi put da privlači pažnju na vratima škole jer se redovno susreće s 'neodobravajućim' pogledima drugih mama koje se boje da će im 'ukrasti muževe'.

Prkosna Lajla, koja ima grudi veličine 75 P kaže da sebi ne može da pomogne i odbija da svakodnevno nosi grudnjak.

- Kad sam krenula u srednju školu u devetom razredu, nosila sam E korpu. Nisam mogla da nosim grudnjake ili odeću koju sam želela. Grudnjaci su takođe bili super skupi. Mučila sam se da pronađem modernu odeću koja mi dobro stoji. Kao tinejdžerki, moj struk je bio malen, ali s većim grudima, morala bih kupiti veći broj - prisetila se.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lyla (@lylasbigheart)

 

- Tokom godina, kako su moje grudi postajale veće, počela sam da dobijam ​​simptome zbog kojih mi je bilo sve neugodnije - dodaje.

- Razmišljala sam o smanjenju kad sam bila mlađa. Kad sam imala 18 godina, otišla sam kod plastičnog hirurga zbog smanjenja. No, na kraju to nisam uradima, bojim se operacije - rekla je.

Tokom poslednjih nekoliko godina Lajla je naučila da voli svoje grudi. Sada zarađuje putem jedne platforme na svojim grudima i u sretnoj je vezi.

- Moj partner me podržava u tome što radim - veliki je obožavatelj mojih grudi - zaključila je, piše Daily Mail.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading