Telo preminulog brata držala u sobi pored njene: Poznata glumica bez zadrške otkrila strašne detalje iz života njene majke

Nedeljko Tišanović Vesti 09.10.2024 12:35 0

Bizarno!

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rajli Kio napisala je memoare svoje majke Lisa Mari Prisli, koja je preminula 2023. godine, u kojima je otkrila bizaran detalj o svojoj majci i bratu Benjaminu.

Kćerka Elvisa Prislija, Lisa Mari, preminula je pre skoro dve godine, tri godine nakon sina Benjamina Kioa. Iza nje su ostale tri kćeri, među kojima je i Rajli, koja je proteklih meseci pisala i uređivala biografiju svoje pokojne majke, otkrivajući niz neobičnih događaja.

Glumica nominovana za Emi u memoarima Lise Marie otkrila je da je ona čuvala telo Benjamina na suvom ledu dva meseca nakon njegovog samoubistva 2020. godine.

Ne postoji zakon u Kaliforniji koji nalaže da nekoga morate odmah sahraniti — prenela je Kio reči svoje majke.

Pronašla sam vrlo saosećajnu vlasnicu pogrebnog preduzeća... Rekla je "Dovešćemo ti Bena".

U memoarima je opisano kako je Benjaminovo telo čuvano u sobi pored Lisa Mariine na oko 12 stepeni Celzijusa kako bi se očuvalo, da je stavljeno na suvi led i da se navikla da se brine o njemu u sobi pre nego što je sahranjen u Grislendu, pored svog dede. Istovremeno, memoari otkrivaju kako se Lisa Mari borila da ostane živa za svoju preostalu decu posle Benjaminovog iznenadnog odlaska 2020. godine.

Lisa Mari i Rajli obeležile su sećanje na pokojnog sina i brata zajedničkom tetovažom koja je ličila na jednu njegovu.


Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading