Dečak (13) postao invalid u kampu: Nadao se lepoj zabavi sa prijateljima, a onda je jedna osoba pokvarila sve

Vesti 06.10.2024 09:12 0

Tek kada su otišli ​​po njega, shvatili su ozbiljnost situacije...

dečak

Shutterstock

Jedan tinejdžer iz kineske provincije Šandong u Kini, pretrpeo je teške povrede nakon što je u kampu bio podvrgnut surovoj telesnoj kazni, što je rezultiralo trajnim invaliditetom. Tragedija se dogodila kada je 13-godišnji dečak pohađao sedmodnevni kamp, zamišljen kao prilika za druženje i fizičke aktivnosti.

Na kraju kampa, roditelji su primetili na slikama da je njihov sin tužan, crvenih očiju, da ima ozbiljne probleme s nogama i da je jedna dečakova noga mlitava, ali kada su pitali organizatore kampa, rekli su im da je sve u redu.

žena

Shutterstock

 

Tek kada su otišli ​​po njega, shvatili su ozbiljnost situacije. Njihov 13-godišnji dečak čekao ih je na stolici jer je jedva ustajao. Kasnije se ispostavilo da ga je profesor kaznio, što je dovelo do opasne zdravstvene komplikacije - rabdomiolize.

Brutalna kazna i zdravstveni problemi

Tokom jedne vežbe, dečaka je nastavnik kaznio zbog razgovora s drugom decom naredivši mu da izvede 1.000 čučnjeva. Nakon što je izveo 200 čučnjeva, srušio se od bolova, ali umesto pomoći, nastavnik ga je šutnuo i ostavio da puzi po podu.

Kada su roditelji konačno došli po sina, zatekli su ga u užasnom stanju - jedva je mogao da ustane i hoda. Ubrzo mu je dijagnostikovana rabdomioliza, stanje opasno po život koje izaziva brzo propadanje mišića.

Posledice

Posle nekoliko dana lečenja, tinejdžer je otpušten iz bolnice, ali se nikada nije potpuno oporavio. Njegovi mišići su sada atrofirani, a dečak je pretrpeo ozbiljna oštećenja jetre i bubrega. Iako je trenutno van životne opasnosti, njegova sposobnost za normalan život i fizičku aktivnost je trajno ugrožena.

Pravna borba

Nakon što su se suočili sa organizatorima kampa, roditelji su saznali da su druga deca potvrdila priču o brutalnoj kazni. Organizatori su priznali odgovornost, a roditelji su pokrenuli pravne postupke kako bi obezbedili pravdu za svoje dete. Iako je postignuta nagodba, borba za dečakovo zdravlje i pravdu i dalje traje, piše OddityCentral

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Posle 18 godina saznao da nije biološki otac svoje ćerke! #najzena #zena #fypシ゚ #fyp #goviral #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading