15:10 Ispovesti Dečko mi je priredio bizarni incident u restoranu: Izveo me je na ručak i uradio nešto toliko odvratno da sam dobila nagon za povraćanjem
08:32 Ispovesti ,,Šteta zbog telefona": Zamalo izgubila život dok je pokušavala da dohvati uređaj, satima je bila zaglavljena u najgorem položaju
09:08 Ispovesti Probola je pravo u grudi: Devojka bezbrižno surfovala okeanom, a onda se zabava u tren oka pretvorila u horor!
09:12 Ispovesti Dečak (13) postao invalid u kampu: Nadao se lepoj zabavi sa prijateljima, a onda je jedna osoba pokvarila sve
08:13 Ispovesti ,,Bila sam šokirana": Par dospeo na ,,crnu listu" zbog incidenta u avionu, putnici pali u trans kada su čuli o čemu se radi
08:32 Ispovesti Bez blama uzjahala spomenik: Ova slika je digla javnost na noge, skroz su pobesneli, govore da je treba uhapsiti!
22:25 Ispovesti "Da li da ga TUŽIM il pokažem silu besne majke"? Mirjaninoj ćerki (2) je drug iz obdaništa izbio ZUBE, a njena objava je posvađala Srbe
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Sudbonosni period za novac i ljubav, jedan znak će biti posebno srećan
17:07 Zdravlje U kafu ne stavljajte ova 2 sastojka: Dijetolog tvrdi da mogu izazvati problem sa pamćenjem
16:47 Lepota i Moda Šminka koja će vam skinuti 10 godina! Evo koja boja karmina i vrsta pudera daju svež i mladolik izgled
15:42 Horoskop Za njih je druga polovina februara pravi haos! Ova 3 horoskopska znaka će doživeti pakao na finansijskom i ljubavnom planu
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem