"Zaova želi da mi uništi venčanje": Osmislila je pakleni plan, a zna da je to strogo zabranjeno raditi

Tatjana Badarević Vesti 27.09.2024 20:34 1

Mladoženja je rekao da mu je žao i da nema kućnih ljubimaca na venčanju, a zaova se uzrujala i rekla da je njen pas kao porodica

pas

Shutterstock

 

Venčanje bi trebalo biti srećna, važna prilika za par jer okupljaju svoje najbliže i najdraže članove porodice i prijatelje da bi proslavili svoju ljubav. Nažalost, kako se veliki dan bliži, tako može biti stresno pokušavati upravljati očekivanjima i željama gostiju. Mnogo je lakše reći nego učiniti da par ostane pri svom i odbije udovoljiti neobičnim, nerazumnim ili preteranim zahtevima za njihov poseban dan, a očuvanje mira često dolazi sa cenom.

Kako piše Mirror, za jednog mladoženju to uključuje suočavanje s gnevom svoje zaove nakon što joj je rekao da nikako ne može dovesti svog psa pomerinca na njegovo nadolazeće venčanje, a svoju priču je odlučio da podeli na Redditu. Što se tiče njegove zaove Emili, njen "mali, lajav" pas ide svuda s njom, bilo da je reč o porodičnim večerama, kupovini namirnica ili nečemu drugom.

pas

Shutterstock

 

 

Ona je "super vezana za svog psa i pretpostavlja da gde god ona ide, ide i pas". Budući mladoženja objasnio je da je pas u suštini "njena životinja za emocionalnu podršku", ali je naglasio da to "nije zvanično". Nedavno, dok su razgovarali o venčanju, Emili se našalila o tome šta bi njen pas "obukao" za venčanje. Mladoženja i njegova verenica Sara ostali su užasnuti kada su shvatili da Emili namerava da dovede psa na veliki dan.

"Rekao sam joj otvoreno da mi je žao i da nema pasa na venčanju", objasnio je muškarac. Emili se jako uzrujala i rekla da je njen pas kao porodica. "Tvrdila je da bi bilo okrutno ostaviti ga ceo dan i da ne bi mogla da uživa ​​u venčanju ako se celo vreme brine šta on radi", napisao je.

On i Sara su razgovarali i oboje su se složili da venčanje nije mesto za psa, pogotovo za onog koji nasumično laje i može biti pomalo naporan. Mladoženjina tetka takođe je alergična na pse, a i mesto venčanja ima strogu politiku zabrane kućnih ljubimaca. Uprkos tome što je sve to objašnjeno Emili, ona veruje da se budući bračni par ponaša nerazumno.

pas

Shutterstock

 

 

Mladoženjina buduća svekrva uključila se i stala na Emilinu stranu, verujući da psu treba dopustiti da prisustvuje "da bi se održao mir". Sara i mladoženja ostali su čvrsti prvi svojim stavovima da "ne žele da ugroze atmosferu svog venčanja zbog psa jednog gosta", stoga je mladoženja pitao korisnike Reddita za mišljenje. Mnogi su zaključili da Emili nije u pravu.

"Kućni ljubimci ostaju kod kuće, to je pravilo", "Ako mesto kaže da nema kućnih ljubimaca, to je van tvoje kontrole. Bilo bi užasno da vam venčanje bude otkazano jer je tamo bio pas", "Ako mesto ima politiku zabrane kućnih ljubimaca, onda je to to. Nije to politika 'Zabrana ljubimaca osim Emilinog", usledili su komentari.

Bonus video:

 

@najzena.rs Mladoženja ponizio mladu! Bolje joj je da se odmah razvede! #fypシ゚viral #fypシ #najzena #žena #muž #svadba ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Nora
27.09.2024 21:01

Mladozenja nema ni zaovu ni svekrvu. Izgubili ste se u prevodu.