14:23 Ispovesti Mladoženja iz Čačka zbog prazne koverte poludeo od besa: Zvao je redom sve goste, a zbog jednog odgovora je zanemeo
12:53 Ispovesti Mladoženju pljunuo, mladoj lupio šamar: Kum napravio skandal na svadbi, gosti se sledili od straha
13:22 Porodica "Ne udajem se za njegovo derište, nego za njega": Mlada ne želi ćerku budućeg muža na venčanju i svi se pitaju da li je to normalno
17:00 Porodica "Odmah se RAZVEDI": Mladoženjin gest na dan venčanja sve razbesneo, ali kad su čuli objašnjenje... KAKAV OBRT!
10:46 Ispovesti Mladožena napravio POMETNJU na svadbi: Pokazao šta drži u ruci, gosti se ZABRINULI za mladu
14:20 Ispovesti Nakon Anđelinog "DA", mladoženja joj okreće leđa: Nemanjina reakcija je zbunila goste, a zatim je krenulo cepanje od smeha
19:15 Ispovesti "Bivša mi se juče UDALA, a danas mi šalje OVO": Šumadinac se POŽALIO, a ljudi su ISPLJUVALI njegovu dragu
09:52 Porodica Mladoženja iz Leskovca je PREVAREN: Dao 1.500 evra za mladu iz Albanije, a ona mu zabola "nož u leđa"
09:00 Ispovesti Bio je ubeđen da mu brat spava sa ŽENOM: "Na našem venčanju mi se upalio CRVENI ALARM ", evo šta je uradio!
12:05 Ispovesti Na bizaran NAČIN mladoženja je stigao do OLTARA: Jedan DETALJ je bio JEZIV, gosti su se pitali da li su došli na SVADBU ili SAHRANU
12:55 Ispovesti Kum "UKRAO" ženu mladoženji, pred 200 ljudi rekao da je VOLI: Svi su mislili da se samo NAPIO, a onda se sve preokrenulo
12:26 Ispovesti Spakovao je kofere i OTIŠAO sa medenog meseca: Ono što je MLADA uradila sa fotografijama je za mladoženju NEOPROSTIVO i potpuni ŠOK
22:02 Horoskop Rasplaču se u sekundi: Rođeni u ova 4 znaka su najnežniji, proverite da li ste jedni od njih
21:30 Poznati Nema labavo sa Martom Stjuart: Obrušila se svom snagom na Rajana Rejnoldsa, nije znao šta ga je snašlo
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje