Dnevni horoskop za subotu, 10. avgust: Bik treba da raskrsti sa prošlošću, a ovaj znak da se čuva sukoba

Nena Janković Vesti 09.08.2024 19:02 0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Ovan 


Danas ćete imati veoma zanimljive razgovore sa osobama sa kojima dugo niste razgovarali i to će vam dati osećaj stabilnosti i zadovoljstva. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da prihvatate partnerove mane pa sve na dalje.

Bik 

Mars u Blizancima još uvek vam stvara osećaj neprijatnosti kada su u pitanju obaveze ili kada je u pitanju sve ono što treba da završite iz prošlosti. Emocije su danas u drugom planu jer ćete intenzivno razmišljati o tome kako da se postavite prema članovima porodice do kraja dana..

Blizanci 

Danas bi bilo najbolje da ovaj dan prespavate jer će biti mnogo toga napornog od strane vaših članova porodice ili od strane partnera. Nemojte se truditi da ugađate previše svima oko sebe već nađite način da budete prvenstveno stabilni za sebe i za sve ono što se dešava u vezi posla narednih dana. 

Rak 
Previše ćete biti tvrdoglavi da bi dozvolili da drugi imaju pravo glasa naročito kada su u pitanju odnosi u kući ili u vezi prijateljskih odnosa.Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna inspiracija pa se potrudite da sa tom osobom imate jako dobre odnose naročito do kraja dana..

Lav 

Previše trošite reči na sve ono što ste mogli da kažete ranije posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Potrudite se da do kraja dana saznate sve ono što vam je bitno za poslovnu situaciju koja morate da rešavate narednih desetak dana. 

Devica 

Vaša poslovna situacija će biti nešto čime ćete biti opterećeni narednih nekoliko dana ali vodite računa o tome da sve što se dešava u vašem životu je ipak proizvod vašeg načina razmišljanja. U ovom periodu je važno da vodite računa i o mogućim aspektima pada imuniteta. 

Vaga

Čuvajte se naglih preokreta što se tiče emocija i načina na koji funkcionišete sa partnerom jer je moguće da dođe do određenih sukobljavanja između vas i njega. Nije sve onako kako izgleda pa nemojte se nervirati dodatno. Zdravlje je stabilno.

Škorpija 


Danas ćete biti posebno raspoloženi zbog pozitivnog uticaja vašeg partnera i pokušajte da stvari nazovete pravim imenom u vezi partnerskog odnosa. Osoba u znaku Lava može vam biti jako ozbiljna prepreka u vezi razmišljanja na temu posla i poslovnih sastanaka. 

Strelac 

Danas se okrećete nekim novim poslovnim temama i o tome intenzivno razmišljate narednih pet, šest dana. Vodite računa da sve to što činite i radite, radite isključivo za sebe i da je najvažnije da vi u tome imate svoju korist. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

U ovom trenutku najvažnije je da se posvetite stvarima koje se tiču vaše prošlosti i da ne dozvoljavate da se drugi mešaju u vaše životne odluke. Osoba u znaku ovna vam može biti jako velika poslovna konkurencija narednih tri dana. 

Vodolija 

Do kraja dana probajte da razgovarate sa partnerom jer određene stvari nam previše dugo zamera. Nemojte ponavljati greške iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Vodite računa o mogućim problemima sa spavanjem. 

Ribe 

Danas ćete biti previše okupirani stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Lava.Nemojte donositi nagle odluke posebno kada je reč o tome na koji način ćete rešavati poslovne odnose u narednih nekoliko nedelja. 
 
Čuvajte se naglih emotivnih odluka vašeg partnera koji mogu negativno da utiču na vas. Potrudite se da sve što radite danas je najvažnije da ćete raditi i sutra. 

Bonus video:


 

 

 

Komentari (0)
Loading