Skriva strast i emociju, a zapravo je sve suprotno— kada ih upoznate nastaje ludilo: Ovaj znak skriva snažnu energiju, a nisu Ribe

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 18:16 0

Je li to vaš znak?

Ljubav

Shutterstock

Rak je četvrti znak zodijaka i prvi čiji je element voda, a poznat je po emotivnoj prirodi. Pod okriljem svog vladara Meseca, rođeni u ovom znaku osećajni su, topli i pažljivi. Vole se vezati i brinuti za druge, što se najviše odražava u njihovim intimnim i porodičnim odnosima.

Pripadnici ovog znaka na početku, prilikom upoznavanja povučeni su i stidljivi, tako da su drugoj strani potrebni trud i strpljenje za zbližavanje s njima. Ne otvaraju se lako novim ljudima, nego se radije povlače u svoju ljušturu u nastojanju da izbegnu razočaranje.

dvoje

Shutterstock

 

 

Ipak, duboko u sebi čeznu za ljubavlju, pažnjom i nežnošću pa će se opustiti utvrde li da druga strana ima ozbiljne namere. Ako su oni ti koji imaju inicijativu, zavode sporo i suptilno. Postupno se uvlače pod kožu dok druga strana ne shvati da ne može zamisliti život bez njih.

Kućni su tipovi koji vole rutinu i izbegavaju nove vrste aktivnosti. Stavljaju potrebe i prohteve voljenog ispred sopstvenih, pa se moramo biti obazrivi da ne bismo razvili toksičnu bliskost sa njima. Postavljaju partnera ili partnerku u središte svog sveta, zbog čega mogu zanemariti prijatelje, kolege i druge aspekte života. 

Iako su u intimnom kontekstu isprva stidljivi, kada se opuste - u potpunosti odbacuju inhibicije, postajući neumorni ljubavnici. Vole dugu predigru s puno dodira, zagrljaja i poljubaca, a potom maštovitu akciju. 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading