"Najčudniji" događaj ovog leta desiće se 21. jula: Drastične promene doživeće 3 znaka, za vreme punog Meseca

Slobodanka Ćorić Vesti 09.07.2024 17:05 0

To znači da će drugi pun Mesec u Jarcu 21. jula 2024. uticati na temelje života mnogih ljudi

Mesec

Shutterstock

"Najčudniji" događaj leta 2024, kako ga astrolozi nazivaju, dvostruki je pun Mesec u Jarcu, koji je počeo 24. juna i završava se 21. jula. Pored ose pomračenja u Vagi i Ovnu, puni Meseci čine opoziciju između znakova Jarca i Raka. A oni su odgovorni za karijeru i nekretnine, kao i ciljeve u životu svake osobe.

To znači da će drugi pun Mesec u Jarcu 21. jula 2024. uticati na temelje života mnogih ljudi, a Mesec će ovog dana biti u pozitivnom aspektu trigon sa planetom iznenađenja Uranom. Možete da očekujete šokantne okolnosti. Najviše će uticati na tri znaka horoskopa, pa pogledajte da li ste na spisku drastičnih promena:

STRELAC

Pun Mesec u Jarcu dolazi u vaš finansijski sektor, što znači da će se 21. jula desiti važan događaj vezan za vaš lični novac. Možda ćete odlučiti da investirate, obavite veću kupovinu ili preraspodelite prihode da biste poboljšali svoje životne uslove. Vladar punog Meseca, Saturn, biće u sektoru nekretnina. Možete uspešno da prodate ili kupite stan, a možda čak i da iznajmite prostor za posao.

BLIZANCI

Pun Mesec će se desiti u vašem sektoru porodičnih finansija, što može da dovede do ulaganja. Na primer, možete da nasledite stan, vikendicu ili zemljište od starijeg rođaka, za koje ćete kasnije odlučiti da ga prodate. Ipak, ključni momenat desiće se tokom punog Meseca u Jarcu. Prema tome, 21. jula 2024. možete da dobijete i odobrenje banke za kredit.

VODOLIJA

Nešto mistično i u isto vreme sudbonosno može da vam se desi u ovom punom Mesecu jer se dešava u sektoru tajni, ali u isto vreme vaše lične finansije su aspektovane planetom karme Saturn i trigon aspektom u nekretninama. Verovatno je da 21. jula 2024. za skoro jedan ili dva dana možete da dobijete iznenadne informacije koje će uticati na kupovinu ili prodaju kuće. Zanimljivo, pun Mesec u Jarcu može da donese događajte koji se tiču prošlosti.

Komentari (0)
Loading