Do 26. maja će se svima život promeniti: Evo ko će napuniti novčanik, a ko će srediti ljubavni život

Vesti 21.04.2024 13:59 0

Vreme je za napuštanje obrazaca ponašanja koji nam prethodnih 14 godina ničemu nisu služili, savetuje astrolog Jovana Milekić.

novac

Shutterstock

Jupiter i Uran su se sastali u znaku Bika i biće u konjunkciji do 26. maja. Astrolog Jovana Milekić savetuje da u tom periodu redefinišemo prioritete. Vreme je za napuštanje svih onih obrazaca ponašanja koji nam u prethodnih 14 godina ničemu nisu služili. Treba da se probudimo i počnemo da brinemo o sebi najbolje što umemo, jer niko drugi to za nas neće učiniti! Niko drugi nam neće prekinuti loše veze, poslove, partnerstva svih vrsta. Moramo se odvojiti od navika koje nas vrte u krug. Novo doba zahteva nove nas, svesne potencijala i spremne da ih žive do kraja!

Ovo je idealan momenat da prekinemo neki posao koji nam se održavao zarad “sigurnosti”, a zapravo nas sve vreme vodio u dubiozu jer niti smo njime bili zadovoljni niti smo Bog zna koliko zaradili na njemu. Ovo je i idealni momenat da izađemo iz svih onih mlakih odnosa i brakova po obrascu “ćuti, imamo decu, psa, mačku, kuću…” Imamo sve, a nemamo ništa što nas čini radosnim! Jupiter i Uran u Biku upravo stižu da poruše sve kule sagrađene od karata trpljenja i čekanja, piše astrolog Jovana Milekić.

novac

Shutterstock

 

Mars iz Riba daje sekstil konjunkciji Jupitera i Urana, a to je poziv za pokret i preokret sreće na bolje! Borba i rizik koji se isplati. Momenat u kom sve stavljamo na sebe i nove planove i… dobijamo kao nagradu nove sebe, kadre za šta god! Ovo su dani za one što dugo ćutaše, čekaše da ih se “sudbina seti”, pa su se tako čekajući i morajući i namorali i načekali, pa se setili da oni uzmu sudbinu u svoje ruke, pa kud puklo! I pucaće, hoće još kako! Neće biti lako, ali će vredeti. Sreća prati hrabre, a aspekt Marsa iz Riba u sekstilu sa Jupiterom, svojim dispozitorom i Uranom govori upravo o tome.

Venera, dispozitor ove konjunkcije je u Ovnu sa Rahuom i Hironom, uz rerogradnog Merkura, pa nas poziva da izlečimo emotivne rane mirom i borbom za sebe normalne i stabilne. To što ćemo odustati od borbi za one koji nas nisu zavredili je zapravo najveća od svih borbi – borba za nas, istinski sebi vredne, one koji će umeti da u budućnosti dobiju poštovanje i ljubav i pruže je, po zasluzi.

dvoje

Shutterstock

 

Kako po podznacima deluje ova konjunkcija Jupitera i Urana?

OVAN – Vreme promena u finansijama i prilika za dobru zaradu!

BIK – Vreme promena u poslovno-finansijskom smislu, kao i u odnosima.

BLIZANCI – Strahovima je odzvonilo kao i tajnim neprijateljima! Vaše podsvesno ima sve odgovore, oslušnite ga!

RAK – Vaši planovi i krug prijatelja se menjaju, rastu i razvijaju se za vaše najviše emotivno i finansijsko dobro.

LAV – Menjate svoju životni i poslovnu sliku. Preokret u karijeri.

DEVICA – Menjate životnu filozofiju i krećete boljim putem.

VAGA – Promene u podršci drugih, rešavate se tereta duga.

ŠKORPION – Menjate obrasce u poslovnom i finansijskom smislu. Ulazak/izlazak iz braka.

STRELAC – Vreme je da zavrtite rolerkoster i unesete dinamiku u poslovno okruženje.

JARAC – Došao je čas da konačno okrenete nov list i uživate u zabavi, druženju, putovanju, ljubavi, ne samo da radite.

VODOLIJA – Rešavate neku papirologiju oko nekretnina svoju korist.

RIBE – Rešavate se krivih mišljenja i idete ka boljim prilikama u poslu i finansijama, piše astrolog Jovana Milekić.

 

Komentari (0)
Loading