Najlepše bliznakinje su porasle: Evo na koga liče, otac im je zgodan do bola, a tek kakve oči ima, ženama klecaju kolena kad ih pogleda

Vesti 16.04.2024 14:13 0

Čim su se rodile, devojčice su privlačile veliku pažnju, a sada su popularne širom planete.

bliznakinje

Printscreen/Instagram

Jednojajčane bliznakinje Ava i Lea su postale poznate još u detinjstvu, a 2010. godine proglašene su najlepšim bliznakinjama na svetu.

Modeli od 7. godine

Bliznakinje rade kao modeli i zarađuju mnogo novca, a karijeru im vodi majka Džeki. Zbog simetričnih crta lica, krupnih plavih očiju i baršunaste kože, majka je ih je sa sedam godina upisala u modnu agenciju. Tako su se Ava i Lea su se bavile plesom, plivanjem i modelingom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

 

Lepe bliznakinje sada imaju 14 godina i preko 2 miliona pratilaca na Instagramu, kao i ugovore s mnogim brendovima odeće, a bile su i na naslovnim stranama nekoliko časopisa.

Lepe na oca

Majku su često optuživali da zarađuje na lepoti svoje dece, ali ona se nije na to obazirala. Međutim, retko ko je pominjao njihovog oca, a očigledno je da su od njega devojčice nasledile lepotu i predivne plave oči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

 

Otac je Kevin Klements, nekadašnji američki reprezentativac u plivanju. Kevin je pre pet godina dobio leukemiju, lečio se i u avgustu prošle godine saopštio da je pobedio opaku bolest. Urađena mu je transplantacija koštane srži, koju je dobio od svog brata.

 

 

Žene odlepile za njim

Kevinove fotografije postale su viralne na društvenim mrežama, a žene širom sveta su oduševljene njegovim savršeno zategnutim telom i plavim očima. Ispod fotografija se stalno nižu komentari da se vidi od koga su njihove bliznakinje nasledile lepotu kojoj se divi ceo svet. Kevin radi kao trener ženskog plivačkog tima jedne škole u Kaliforniji.

Komentari (0)
Loading