Dnevni horoskop za petak, 24. novembar: Blizanci u svađi s partnerom, Vage dobijaju lepe vesti, Škorpije neko iskorišćava

Vesti 23.11.2023 19:33 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte dozvoliti da vam drugi zameraju što niste uvek tu za njih, najbitniji ste sebi posebno u poslovnom smislu.

Bik

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Niko nije savršen pa ni vi i vaš poslovni odnos. Ljubavni odnos je veoma stabilan zahvaljujući partnerovoj upornosti. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se povučete i da se ne mešate u ono što nije do vas. Partner je veoma ljut i besan zbog vaše potrebe da dominirate i pokažete sebe u najboljem svetlu. Zdravlje je promenljivo. 

Rak

Početkom dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste posebno u  vezi poslovne situacije koja se može preokrenuti začas u vašu korist.

Lav

Danas se bavite stvarima koje su veoma osetljive i to se može negativno odraziti na vašu ličnost. Nemojte dozvoliti da vas drugi vide drugačije nego što možete da se predstavite. Povedite računa o mogućim aspektima hroničnih bolesti. 

Devica

Tvrdoglavo se ponaša vaš partner i to vas nervira. Već neko vreme ste veoma emotivno zatvoreni jer ne želite da menjate svoje emocije i svoje životne navike. Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam se dopada. 

Vaga

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna prepreka ali sada vam daje "dobar vetar leđa". Ljubavna komunikacija je veoma retka i nije kvalitetna. Najviše za to krivite sebe. 

Škorpija

Ceo dan ćete biti komplikovani sami sebi i ali i drugima. Ovo posebno može da pogodi partnera i da vam okrene leđa. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje potrebe. Problem sa kičmom. 

Strelac

Vaša emotivna strana je veoma naglašena jer se ponašate komplikovano zbog vaše tvrdoglavosti. Poslovni odnosi se stabilizuju zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u najbolji red. Problem sa stomakom. 

Jarac

Imaćete priliku da se okrenete sebi i svojim planovima za budućnost posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Do kraja dana povedite računa o mogućim aspektima hroničnih problema sa spavanjem. 

Vodolija

Danas ćete imati osećaj da je sve što ste uradili u vezi partnera bilo pogrešno jer partner će komentarisati o vama neke stvari u negativnom kontekstu. To vas može itekako iznervirati posebno kada su u pitanju vaši poslovni planovi.

Ribe

Do kraja dana potrudite se da budete okrenuti sebi i svemu onome što je važno za vašu buduću poslovnu saradnju sa ljudima iz inostranstva. Što se tiče porodičnih odnosa najvažnije da budete realni kada nešto procenjujete. 

Komentari (0)
Loading