Astrolozi otkrili: Kako da zavedete i zadržite muškarca prema njegovom horoskopskom znaku

Vesti 18.10.2023 14:54 0

Horoskopski znak muškarca koji vam se dopada može da vam olakša početnu komunikaciju, zbližavanje, ali i vezu sa njim.

ljubav

Shutterstock

OVAN

Kako da ga osvojite: Privući ćete njegovu pažnju zavodljivom odećom. Kada vas pogleda, prebacite nogu preko noge, ali ga ne gledajte. Ili prođite pored njega i kao slučajno ga dodirnite. A onda se vratite. Do tada će da se sabere i prići će vam.

Kako da ga zadržite: Brak je u suprotnosti sa njegovom željom za nezavisnošću. Potrebna mu je žena koja će da ga obožava, ali i da mu se suprotstavi. Uverite ga da ste mudri, uzbudljivi i budite uvek drugačiji.


BIK

Kako da ga osvojite: Pažljivo ga slušajte dok govori. Zamolite ga da vam pomogne u rešavanju nekog problema. Što više razgovarate, veza će vam biti prisnija. Seks sa njim je jednostavan i lep. Trudi se da zadovolji partnerku.

Kako da ga zadržite: Kad zaključi da ste idealna žena za njega, vezaće se za vas. Potrudite se da ga zabavite, volite, mazite i pazite. Budite zavodljivi i maksimalno doterani, jer on je veliki esteta, a najvažnije je da mu dobro kuvate!

BLIZANCI

Kako da ga osvojite: Na nekoj zabavi. Budite raspoloženi, ali ne pokazujte odmah da ste očarani njime. Najbolje je da nikada ne zna na čemu je. Osvaja ga neizvesnost. Zakažite mu sastanak na nekom neobičnom ili novom mestu.

Kako da ga zadržite: On smatra da ga brak ograničava i da je dosadan. Ključna reč za njega je mašta. Ako želite da se udate za njega, uverite ga da ste dovoljno maštoviti i da možete da igrate različite uloge ako je to potrebno.

ljubav

Shutterstock

 


RAK

Kako da ga osvojite: Možete da ga zavedete bilo kada i bilo gde. Budite romantični i ne spominjite prethodne veze jer to na njega deluje kao hladan tuš. Detaljno mu objasnite šta želite, jer i kada je situacija jasna, njemu verovatno nije.

Kako da ga zadržite: Da biste ga odveli pred oltar, udovoljavajte mu, budite nežni, brižni i slušajte pažljivo njegove probleme. Veoma je romantičan. Ukoliko se zaljubi u vas, neće mu trebati mnogo da izgovori sudbonosno "da"!

LAV

Kako da ga osvojite: Divite mu se, laskajte mu, budite uredni, doterani i fini. Potrudite se da ste stalno u njegovom vidokrugu. Grlite muškarce koji su s vama u društvu. On će da vas posmatra i kada oceni da je pravi trenutak, prići će.

Kako da ga zadržite: Nemojte otvoreno da mu kažete da želite da se udate za njega. Volite ga, hvalite i uverite da je u vašim očima savršen. Ako ga ubedite u to da takvog muškarca nikad niste upoznali, večno će biti uz vas.


DEVICA

Kako da ga osvojite: Priđite mu i stavite do znanja šta želite. On o svemu mora dobro da razmisli. Voli žene koje su uredne i lepo mirišu. Ako zaključi da zaslužujete njegovu pažnju, biće pravi džentlmen.

Kako da ga zadržite: Ako ste pametni, uspešni, osećajni i spremni da izdržite pokušaje da vas otera od sebe, počeće da razmišlja o braku. Morate da napravite prvi korak, jer je on stidljiv. Recite mu da ćete sve žrtvovati zbog njega i biće vaš.

VAGA

Kako da ga osvojite: Rado će prihvatiti flert. Budite šarmantni, kulturni, romantični i ponašajte se kao dama. Šapnite mu na uvo slatke reči, ali diskretno. On voli da se stvari postepeno odvijaju i očekuje takvo ponašanje i od vas.

Kako da ga zadržite: Da bi zaključio da ste vi ona prava, budite zavodljivi, uvek maksimalno doterani, nežni, ali pomalo neuhvatljivi. Nikada nemojte da budete grubi. Stavite mu do znanja da biste bez njega bili veoma nesrećni.

ljubav

Shutterstock

 


ŠKORPIJA

Kako da ga osvojite: Neće vam lako pokloniti svoje srce. Budite tajanstveni, neuhvatljivi, zavodljivi, drugačiji od drugih žena. Mnogo bira, a da li će vas odabrati ponekad zavisi od trenutnog raspoloženja.

Kako da ga zadržite: Zna da je težak za zajednički život, ali neće hteti da menja svoje navika zbog vas. Oženiće se jer želi emotivnu sigurnost. Obožavajte ga, budite neodoljivi i potrudite se da uklonite njegov zaštitni oklop.

STRELAC

Kako da ga osvojite: Pravite se da ga ne primećujete i ne reagujte na znakove koje vam upućuje. Budite mudri. Posle prvog kontakta, nemojte ni na šta da pristanete. Tek kada vam priđe drugi ili treći put, prihvatite poziv za šetnju. Tada će biti vaš.

Kako da ga zadržite: Teško, čak i ako je ludo zaljubljen. Pokažite mu da možete da živite i bez njega. Želi inteligentnu žena sa kojom može da razgovara o svemu. Neće se odreći svoje slobode, ali će preuzeti porodične obaveze, čak i oko deteta.

JARAC

Kako da ga osvojite: Izbegavajte glupe teme, tračeve i površnost u svakom smislu. Budite spremni da sve što kažete potkrepite argumentima. Obucite usku odeću. Ne voli direktan pristup. Dozvolite da on napravi prvi korak.

Kako da ga zadržite: Neće da vam pokloni svoje srce sve dok se ne uveri da ste toga vredni. Budite vedri, umiljati, nežni i odani, i on će poželeti da provede čitav život sa vama. Kada se to desi, biće vam izuzetno odan.

VODOLIJA

Kako da ga osvojite: Ako zaključi da nema razloga da gubi vreme, otići će. Ponašajte se prema njemu kao prema prijatelju i zamolite ga za pomoć. Odmah će prihvatiti razgovor. Dalje će sve ići lakše.

Kako da ga zadržite: Nerado se vezuje. Idealista je i traži takvu ženu. Nemojte da dozvolite da vas odmah upozna. Polako mu se otkrivajte. Budite uvek drugačiji, ali dovoljno energični i snažni da mu se suprotstavite kada je potrebno.

RIBE

Kako da ga osvojite: Budite nenametljivi, ležerni i prirodni. Pogledima mu pokažite da vam se dopada. Ako vidi da ste previše bliski sa muškim prijateljima, neće vam prići. Teško će da odluči da vam priđe, a ako vi to uradite, zbuniće se.

Kako da ga zadržite: Nije od onih koji rado ulaze u brak. Budite strpljivi, odlučni i čitajte između redova! Sa ovim muškarcem ništa nije onako kao što izgleda. Ali ako se fatalno zaljubi u vas, teško ćete ga se rešiti.

Komentari (0)
Loading