Dnevni horoskop za 3. novembar: Blizance napadaju problemi sa svih strana, Ribe pred važnom životnom odlukom

Nena Janković Vesti 03.11.2023 19:11 0

Zvezde i planete kažu da će utorak biti prepun iznenadnih događaja za sve znake

Dnevni horoskop za 3. novembar: Blizance napadaju problemi sa svih strana, Ribe pred važnom životnom odlukom

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja vam daje poslovne savete već neko vreme. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima i željama jer je to najpotrebnije pod jakim uticajem Marsa. 

Bik

Tokom dana budite spremni na kompromis sa partnerom jer ce to biti jedini način da se okrenete u dobrom smeru u vezi vaseg odnosa. Nikako nemojte dozvoliti da se stvari rešavaju na način koji vama ne odgovara u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom.

Blizanci

Komunikacija sa ljudima koji su poslovno važni može biti dovedena u pitanje jer ste previše napeti. Emotivno stanje se prenosi na posao i to može biti veliki problem koji necete moći lako da rešavate. Glavobolja. 

Rak 

U toku dana bićete pod jakim pritiskom osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Koliko god da je vaš odnos poslovno dobar, probajte da se borite i da budete sebi najbolji. Problem sa kičmom. 

 

Lav 

Situacija u krugu porodice i prijatelja je stabilnija i svi mogu da vam pruže dobru podršku. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju i podršku jer već neko vreme ne možete da iskoristite svoje potencijale zbog emotivnih odnosa. 

 

Devica 

Merkur u vašem znaku još uvek stvara osećaj nestabilnosti i koliko god da se trudite nećete moći da se opustite. Obratite pažnju na moguće prihode koji su vam već neko vreme problem jer to nije samo do vas. 

 

Vaga 

Do kraja radne nedelje pokušajte da se koncentrišete na razgovor sa poslovnim partnerom. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj želje da sve dovedete u najbolji red. Obratite pažnju na podršku koju dobijate od osobe u znaku Ovna. 

 

Škorpija

Postoje neki problemi koje ne možete tako lako da rešite i u ovih narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati. Ovo se posebno odnosi na vaše poslovne kontakte i razmislite o svakoj rečenici koju izgovarate u vezi poslovne komunikacije. 

 

Strelac

U narednih nekoliko meseci od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite u poslovnom smislu. Nemojte dozvoliti da vas posao " pojede " jer ljudi koji su vam pretpostavljeni u poslu, njihovo je samo da pokušaju u želji da vam " natovare " posao. 

 

Jarac

Početak dana je pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja vam se sviđa na neki način. Nemate dovoljno vremena da se posvetite tom odnosu iako vas " rade " emocije jako dugo. Najbolje je da se okrenete sebi i svojim emocijama. 

 

Vodolija 

Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera i njegov odnos prema vama se potpuno menja. Nađite način da se okrenete mnogo više partnerskom odnosu i da budete bolji u tome. Zdravlje je odlično. 

 

Ribe 

Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da komplikujete stvari. Nemojte se iznenaditi kada se stvari okrenu protiv vas jer mnogo toga nije se rešilo do kraja. Problem sa zubima. 

Komentari (0)
Loading