Dnevni horoskop za utorak, 30. januar: Ovnove čekaju problemi u ljubavi, a Škorpije sa zdravljem

Nena Janković Vesti 29.01.2024 19:11 0

Evo šta čeka svaki znak Zodijaka

tuga

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više kada su pitanja odnosi sa partnerom. Budite spremni na neke razgovore koje vam baš neće prijati. To je nezaobilazni deo na poslovnoj strani. 

Bik 

Venera u Lavu vam ne prija zato što stvara osećaj ljubomore i posesivnosti od strane vas ali od strane partnera. Probajte da ove stvari prevaziđete razgovorom i da ne preterujete sa odlukama. 

Blizanci

Veoma ste dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa ljudima oko vas. Za vas su odnosi sa ljudima najbitniji posebno kada je u pitanju poslovna situacija.. Mogući problemi sa kičmom.

Rak 

Venera u znaku Lava pokreće vaše polje zarade i novca, najbitnije da se posvetite poslovnoj situaciji da napravite dobru kalkulaciju u vezi poslova. Ovo se posebno odnosi na inostranstvo. Mogući problemi sa spavanjem. 

Lav 

Vi ste trenutno u fazi sijanja i uživanja jer je Venera doprinosi vašem aspektu poboljšanja kvaliteta odnosa na svim nivoima. U vezi ljubavi ovo je veoma dobar početak koji donosi poboljšanja komunikacije i mogućnost novih susreta. 

Devica 

Do kraja dana imaćete nove informacije u vezi ljubavne situacije. Partner je previše okrenut svemu onome što se njemu privatno dešava pa se to negativno odražava na vas. Budite spremni na kompromis i  na razgovor. 

Vaga

U narednom periodu od vas se očekuje puno toga. Važno je da obratite pažnju na moguće probleme sa organizacijom posla. Osoba u znaku Jarca vam predstavlja poslovnu pretnju pa pokušajte da dobro razumete šta ta osoba zapravo želi od vas. 

Škorpija

U narednom periodu ste veoma opsednuti stvarima koje su se već dešavale tako da probajte da budete realni i racionalni. Ovo se najviše odnosi na vaš odnos prema poslu ali prema sopstvenom zdravju. 

Strelac

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom osobe koje već neko vreme pokušava da vam napravi neke probleme poslovnog tipa. Ta osoba je rođena ili u znaku Jarca i pokušava da odredi vašu poslovnog budućnost. 

Jarac

Čuvajte se naglih odluka kada su pitanje odnosi unutar kuće. Osoba u znaku Ovna stalno menja planove kada je u pitanju ljubavni odnos. Imaćete jako dobre predloge u vezi putovanja od strane partnera. 

Vodolija 

Do kraja dana očekuju vas lepe informacije iz inostranstva od osobe sa kojom već neko vreme poslovnu sarađujete.  Oslonite se na sebe i na svoju moć organizacije. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Od vas zavisi kako će se stvari odvijati kada su u pitanju poslovne transakcije. U krugu porodice nemojte dozvoliti da vas neko okrivi za nešto što nije tako. Dobro sagledajte ono što se priča i budite realni. 

Komentari (0)
Loading