Dnevni horoskop za utorak, 2. januar: Ovnove čeka ljubavna drama , a Vagama stižu nerešeni problemi iz prošlosti

Nena Janković Vesti 01.01.2024 19:19 0

Evo kome će zvezde biti naklonjene

žena

Shutterstock

Ovan 

Za vas nije dobar start godine, jer ste sebi postavili veoma nerealne ciljeve. U narednih nekoliko dana moraćete da rešite tešku situaciju sa partnerom, da rešite kako nastavljate dalje. 

Bik 

Venera je veoma lepo postavljena i ukazuje na dobre aspekte tokom dana. Ljubavna situacija vam olakšava donošenje poslovne odluke. Dozvolite sebi srecu. 

Blizanci

Sreća je u malim stvarima. Do kraja dana to ćete razumeti kroz odnos sa ljudima na poslu i to posebno kada uvidite svoje rezultate. Vodite računa o mogućim stresovima u krugu porodice. 

Rak

Tokom dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na sve što ste zajedno pokrenuli. Ovo je savrseno vreme da se okrenete sebi i konačno shvatite koliko ste srećni što imate odredjene ljude oko sebe. 

Lav 

Danas ste veoma jasno odredjeni šta nećete a šta želite sa sobom i poslom. Tokom dana od vas se očekuje mnogo više nego što želite da pružite posebno u vezi poslovnih planova. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Mesec aktivira polje poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca i to vas čini veoma zadovoljnim. Bićete preokupirani svim nivoima vaseg trenutnog emotivnog stanja zbog negativnog uticaja partnera. 

Vaga 

Snažno ste emotivno vezani za porodične odnose i to vas može dovesti do jake želje da sve kažete od srca svima. Pokušajte da se mnogo ne uvlačite u neke nerazjašnjene stvari sa starijim članovima porodice. Problemi koje ste godinama gurali pod tepih ćete sada morati da rešite.

Škorpija 

Danas nastavljate gde ste stali po pitanju ljubavi i rešavanje osećaja krivice. Tvrdoglavo odbijate da se pokrenete u vezi posla i poslovnih planova sa osobom u znaku Device. 

Strelac 

Danas ste lenji da bilo šta pokrenete i tokom dana ćete dobiti potvrdu da ste bili u pravu u vezi poslovne odluke. Budite iskreni prema sebi i svojim potrebama. 

Jarac 

Mesec pokrece novi ciklus kreativnih potencijala posebno ako se bavite privatnim poslom. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i to vas čini veoma zadovoljnim. Problemi sa zubima. 

Vodolija 

Bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja vaseg partnera. On je veoma zadovoljan svojim unutrašnjim stanjem i to pozitivno utiče na vas odnos. Do kraja dana nepovoljna informacija u vezi mogućeg putovanja. 

Ribe 

Retrogradni Merkur vam stvara utisak da je sve stalo i da ne možete dalje. Sačuvajte odredjene informacije do kraja dana i videcete velike pozitivne promene kod partnera. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Komentari (0)
Loading