Dnevni horoskop za utorak, 10. oktobar: Škorpije, partner vam sprema osvetu, Bliznaci, na udaru ste familije

Nena Janković Vesti 09.10.2023 19:15 0

Venera je ušla u znak Device i to će doneti trzavice u ljubavnim odnosima

Šakira i Pike

Foto: AP

Ovan 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim emocijama jer je to neophodno. Partner je veoma neraspoložen danima i to vas dodatno opterećuje. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Tenzija sa partnerom će danas kulminirati, pa zato budite spremni na kompromis. 

Blizanci

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog problema sa novcem. Najvažnije je da se posvetite svemu onome što je do vas i da vodite o tome isključivo računa. 

Rak 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje u vezi posla i poslovnih aktivnosti. To je veoma komplikovana situacija jer poslovni  saradnici mogu da se okrenu protiv vas veoma brzo. Povedite računa o spavanju. 

Lav 

Danas bi bilo najbolje da  koristiti svoje potencijale u vezi posla na pravi način. Bitno je da budte dosledni sebi i onome što poslovno radite. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše ljubomore. 

Devica 

Vaša poslovna situacija se stabilizuje ove nedelje zahvaljujući vašoj potrebi da idete do kraja. Reći ćete neke stvari koje niste planirali jer je potrebno na taj način da spasite svoju poslovnu situaciju. 

Vaga

Vaš krug prijatelja se smanjuje zbog vaše potrebe da se kažete u lice. Zbog uticaja Marsa u vašem znaku već neko vreme osećate potrebu da i partnerski odnos okrenete u svoju korist. Zdravlje je stabilno. 

Škorpija

Ponašate se tvrdoglavo i nezahvalno u vezi partnerskog odnosa i partner je spreman da se sveti. Nemojte previše očekivati da će partner imati razumevanja za vas i vaše ponašanje. Problemi sa kičmom. 

Strelac

Vaša poslovna situacija već neko vreme trpi zbog vaše potrebe da udovoljite svima u porodici. Pokušajte da naučite da cenite više sebe i svoje poslovne sposobnosti.  Mogući problemi sa spavanjem. 

Jarac

Vaša poslovna situacija se menja iz dana u dan ali danas ćete biti posebno inspirisani novčanom situacijom koja može da se poboljša. Čuvajte se naglih iznenadnih odluka u vezi ljubavi i emotivnih odnosa. 

Vodolija

Vaša poslovna situacija je veoma nestabilna zahvaljujući drugim ljudima. Najbolje bi bilo da se okrenete sebi i svojim zahtevima kada je u pitanju poslovna strana. Osoba u znaku Lava vam je velika prijateljska podrška. 

Ribe

Partnerski odnos je veoma podsticajan i od strane partnera ste veoma poslovno zaštićeni. Prijateljski odnosi se stabilizuje zahvaljujući osobi u znaku Raka koja vam oprašta neke situacije u kojima ste zajedno bili. 

 

@najzena.rs Da li znate koji horoskopski znaci mogu da budu jako teške svekrve? 🫢 #najzena #horoskop #horoskopskiznakovi #svekrva #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs


.

Komentari (0)
Loading