Dnevni horoskop za sredu, 25. januar: Jarčevi muku muče sa NESANICOM, Blizanci sijaju na ljubavnom planu

Najžena Vesti 24.01.2023 20:15 0

Naš astrolog Nena Janković svakog dana davaće detaljne astrološke prognoze, a pisaće i o svim aktuelnim, planetarnim aspektima na nebu

Dnevni horoskop za sredu, 25. januar: Jarčevi muku muče sa NESANICOM, Blizanci sijaju na ljubavnom planu

unsplash.com

Ovan

Mesec danas aktivira vaše polje novca, imaćete iznenadne izdatke. Emotivna strana je stabilna. U ljubavi ste veoma dobro postavili pravila. Zdravstvena situacija je problem, mogući problemi sa disajni organi. 

Bik

Budite dovoljno mudri da izbegnete rasprave na svim životnim poljima. Čuvajte svoj mir i ne reagujte " na prvu loptu ". Partner je psihički odsutan jer ima probleme na poslu. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Imaćete povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Budite diplomata na planu ljubavi. Partner je trenutno veoma nervozan. Ne započinjete raspravu. Moguće glavobolje. 

Rak

Merkur aktivira vaše polje odluka i do kraja dana imate jako važan razgovor sa poslovnim saradnikom. Budite spremni na kompromis u ljubavi. Zdravlje, problemi sa zubima. 

Lav 

Vaša snaga "  leži " u vašem ponašanju. Budite dostojanstveni jer na taj način dobijate sve što poželite. Veoma povoljan glas od voljene osobe. Mogući problemi sa kolenima. 

Devica

Ovaj dan je stvoren za nove odluke. U vezi posla imate jako bitan razgovor sa osobom rođenom u znaku Ovna. Vaš analitičan duh podstiče voljenu osobu da vas bolje razume. Zdravlje je odlično. 

Vaga

Osećate jako nervozu i napetost zbog članova porodice jer nemate dovoljno podrške za vaš problem. Oslonite se isključivo na sebe. Partner ne učestvuje u ovom vašem problemu. Posao stagnira. Mogući problemi sa organima za varenje. 

Škorpija

Danas započnite nešto novo kada je u pitanju poslovna saradnja. Sve što započete možete jako dobro da završite. Novac stiže do kraja dana. Ljubav vam je velika potpora. Zdravlje je nestabilno. 

Strelac

Vaša energija je pod pritiskom. Niste dovoljno opušteni da završite sve na poslovnoj strani. Potražite pomoć saradnika. Emotivni odnosi su veoma napeti. Možete ih rešiti kroz dobar razgovor. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Mesec aktivira vaše komunikativne sposobnosti posebno kada je u pitanju poslovna strana. Budite spremni na kompromis u vezi partnerskog odnosa. Problemi sa nesanicom. 

Vodolija

Današnji dan je predviđen da energetski regenerišete sebe, što znači što manje posla i napetosti. Budite spremni na saradnju u krugu porodice jer od toga zavisi vaša novčana situacija. Mogući problemi sa kičmom. 

Riba

Danas možete da računate na podršku partnera posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Probajte da izbegnete jedan veći sukob na poslu sa osobom koja je rođena u znaku Jarca. Zdravlje je pod uticajem napetosti koja traje nekoliko dana. 

Komentari (0)
Loading