Dnevni horoskop za SUBOTU, 12. april: Vagama sledi TENZIJA zbog ljubavi, Blizanci imaju ogromnu podršku od jednog ROGATOG znaka!

Vesti 12.05.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SUBOTU, 12. april: Vagama sledi TENZIJA zbog ljubavi, Blizanci imaju ogromnu podršku od jednog ROGATOG znaka!

Shutterstock

Ovan
Do kraja dana povoljne vesti i informacije u vezi posla i poslovnih aktivnosti za naredni period. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima.


Bik 
Tvrdoglavo ponašanje partnera vas dovodi do smanjenja vaše želje i potrebe da provodite vreme sa njim. Pokreće vas nova energija koja je veoma komplikovana ali i ima svoju dobru stranu. Osluškujte sebe. 


Blizanci
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna podrška. Možete biti sigurni u svoje zaključke koji su u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Zdravlje je odlično. 


Rak 
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Nemojte dozvoliti sebi da vas drugi koriste u vezi posla i poslovnih obaveza. Ljubav je lek. Tako posmatrajte svet oko sebe. 


Lav 
Do kraja dana povoljno će biti da se pokrene nesto od ranije sto ste cekali. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Zdravlje je odlično. 


Devica 
Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste planirali a niste uradili. Glavobolja. 


Vaga
Kontrola nad partnerom je nesto sto nije svojstveno vama ali danas se ponašate tako. To vam stvara tenziju i negativno utiče na vas i vaše raspoloženje. Gledajte da to nekako rešavate sami sa sobom. 


Škorpija
Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je veliki prijatelj. Njeno ponašanje je veoma dominantno jer ta osoba želi da vas zaštiti. Problemi sa spavanjem. 


Strelac
Puno vremena ste proveli u razgovoru sa partnerom ali nije bilo efekta. Danas ćete biti veoma negativno raspoloženi zbog toga što partner nema razumevanja za vas i vaše probleme. Gledajte svoja posla.

Jarac
U porodici koja je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje doživljavate veliku podršku. To će vas veoma mnogo iznenaditi jer ste bili previse skeptični. Čuvajte se duplih standarda u oblasti profesionalnog života. 


Vodolija
Do sada ste previše bili otvoreni i iskreni prema partneru ali od danas menjate  sebe u drugom planu. Ne želite da se zamerate sa drugima i to je najbolje da se povučete i čuvate svoj mir. 


Ribe 
Danas je uobičajen dan i nećete moći da funkcionišete zbog problema sa spavanjem. Probajte da rešavate stvari koje su veoma emotivno nezgodne. Najviše se to odnosi na vašu prošlost
 

 

Komentari (0)
Loading