Dnevni HOROSKOP za petak, deseti februar: Bikovi imaju problem sa LJUBOMORNIM partnerom, Lavovi zbog drugih NERVOZNI

Vesti 09.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za petak, deseti februar: Bikovi imaju problem sa LJUBOMORNIM partnerom, Lavovi zbog drugih NERVOZNI

Shutterstock

Ovan 
Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što volite i da na taj način budete u miru sa sobom. Ne dajte da se drugi igraju sa vašim emocijama. 


Bik 
Ljubomora je veliki problem posebno ako imate partnera u znaku Jarca ili Ovna. Mesec aktivira vaše polje porodičnih odnosa i zbog toga ćete biti veoma uznemireni. 


Blizanci
Situacija u kući se popravlja zahvaljujući vašoj sposobnosti i snalažljivosti. Do kraja dana potrudite se da budete što bolji prema sebi jer na taj način podstičete pozitivnu energiju u svom životu. 


Rak 
Danas ćete imati mnogo više sreće nego pameti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Partner će poželeti da vam saopšti neke stvari ali vi ćete na vreme odreagovati onako kako je potrebno. 


Lav 
Veoma ste negativno raspoloženi tokom dana zbog drugih ljudi. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim raspoloženjem  i uopšte vašim životom. 


Devica 
Sam početak dana je pod uticajem osobe u znaku Lava koja od vas traži poslovne informacije. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. 


Vaga 
Tokom dana bićete veoma okrenuti drugim ljudima posebno kada je u pitanju osoba u znaku Lava koja vam je velika poslovna podrška. Bićete dobro raspoložen i zbog lepih vesti iz inostranstva. 


Škorpija
Danas ste zainteresovani za saradnju ali nemate dovoljno energije da se posvetite tome. Umorni ste od tudjih energija i najbolje je da odmarate koliko možete. 


Strelac
Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom osobe u znaku Lava koja vam je poslovna prepreka. U narednih nekoliko dana od vas očekujem mnogo kada je u pitanju partnerski odnos. 


Jarac 
Bićete skloni da osuđujete vrlo lako ali pokušajte da budete u realnosti. Do kraja ove nedelje imaćete veliki pritisak zbog poslovne saradnje sa osobom u znaku Vodolije. 


Vodolija
Komunikacija sa članovima porodice je svedena na minimum zbog problema iz prošlosti. Bićete veoma srećni zbog novih okolnosti koji se tiču vašeg partnera i njegove poslovne strane. 


Ribe 
Pokušajte da se pozabavite sopstvenim zdravljem i svojim emocijama. Najvažnije da budete mentalno stabilni jer od toga zavisi vaša poslovna situacija. Zdravlje je odlično. 

 

Komentari (0)
Loading