Do sredine MAJA će proći PAKAO, a onda sledi obrt: Ova TRI horoskopska znaka nakon UŽASA očekuje neopisiva sreća

Vesti 02.05.2023 18:30 0

Očekuju ih velika iskušenja, ali će oni ta iskušenja uspešno prevazići i izaći iz cele situacije kao pobednici

Do sredine MAJA će proći PAKAO, a onda sledi obrt: Ova TRI horoskopska znaka nakon UŽASA očekuje neopisiva sreća

Shutterstock

Bik

Iako je ovo mesec koji pripada njima, astrolozi nemaju dobre pognoze. Ovaj znak će biti pred velikim iskušenjima i najvažnije je da sačuvaju vedar duh i smirenost. Planovi koji su imali se neće realizovati, a mnogi će ovaj period iskoristiti da im postave nogu ili da ih isprovociraju. 

Neophodno je da ostanete mudri, jer će se situacija popraviti već od polovine meseca. U drugoj polovini vas očekuju odlične vesti, a pojaviće se i prilike o kojima ste nekada samo maštali. Ako odigrate pametno, iz cele situacije možete da izađete kao pobednik.

Lav

U prvoj polovini meseca će vam se činiti da vam ništa ne ide, posebno ćete osećati krivicu zbog propuštenih prilika. Neće vam biti mnogo do druženja i napredovanja u prvoj polovini maja. Poželećete da prespava mesec. Međutim, nakon 20. maja očekujte poziv koji može bukvalno da vam preokrene život. Nakon tog poziva biće važno da donesete krucijalnu odluku. U tome može da vam pomogne partner ili član porodice.

Jarac

Blaga depresija i sklonost svađi obeležiće početak ovog meseca. Mnogi će se prepustiti letargiji i porocima, a neku su i na pragu raskida ili razvoda.

Taman kad budete mislili da ste se smirili i stabilizovali, dogodiće se svađe, zbog kojih ćete jako patiti. Ipak, budite uvereni da su neki sukobi neizbežni.

Sredinom meseca ćete ponovo početi da osećate mir i vodićete konstruktivne razgovore sa nadređenima, članovima porodice i partnerom.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading