Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 10. april: Dva znaka će doživeti veliku NEPRAVDU

Vesti 09.04.2023 17:30 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 10. april: Dva znaka će doživeti veliku NEPRAVDU

unsplash

 

 Ovan 

U ovom trenutku najvažnije je da su se pokrenule sve one stvari koje se tiču porodičnih odnosa. To vam je išlo nekako najteže unazad nekoliko meseci. Osoba u znaku Lava je velika podrška. Bolovi u stomaku zbog brze hrane. 


Bik 
Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima koji vas mogu " ubiti ". Budite strpljivi i organizovani da bi vam uspelo sve ono što ste spremni da uradite za partnera. Ljubav uvek ima najveću cenu. 


Blizanci
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više od onoga što ste dali. Ljubavna situacija je veoma napeta i komplikovana jer ste previše zahtevni. Važno je imati vremena za sebe i svoje želje.


Rak 
Početak dana je veoma buran u emotivnom smislu jer se ne osećate bas najbolje sami sa sobom. Pokušajte da se dobro organizujete poslovno jer mnogo toga vam je ostalo nezavršeno. Kolege vam to zameraju. 


Lav 
Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna koja se već neko vreme " mesa " u vaš posao i vaše poslovne obaveze. Budite sebi najbitniji i ne dozvolite da vas drugi koriste u poslovnom i emotivnom smislu. 


Devica 
U ovom trenutku najveći problem je da se koncentrišete na posao i na sve poslovne obaveze. Emotivno se loše osećate i nije vam do posla i poslovnih ambicija. Partnerski odnos je na velikoj prekretnici zahvaljujući vašoj želji da uspete. 


Vaga 
Lomite se već neko vreme u kom smeru da idu stvari sa partnerom. To je inače vaša osobina koja vas često blokira i zaustavlja da se razvijate kao ličnost. Ljubavni odnosi su veoma neodređeni i to vam je veoma napeto. 


Škorpija
Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom. To ce vam rešiti i probleme od pre koje niste mogli da rešavate. Ljubav prema sebi je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da drugima udovoljiti što nije svojstveno vama. 


Strelac 
Vaša poslovna situacija je stabilna  zahvaljujući osobi u znaku Lava koja vam je velika poslovna podrška. Nemojte da padate na " priče " kada su u pitanju odnosi u kući. Držite se svojih stavova. Problem sa zdravljem zbog stresa. 


Jarac
Venera pravi nezgodne aspekte na vaše polje komunikacije sa drugim ljudima. Pokušajte da se stabilizujete i da ne donosite nagle odluke u narednih desetak dana. Problemi sa spavanjem. 


Vodolija 
Merkur je veoma dobro postavljen kada su u pitanju odnosi sa ljudima oko vas i to utiče da se dobro osećate u svojoj koži. Budite velika podrška partneru u jer mu je to zaista potrebno ovih dana. Dovoljno sna. 


Ribe 
Ovih dana Mars aktivira vaše polje podsvesti i veoma ste nesigurni u nekim poslovnim potezima. Do kraja dana bićete veoma umorni od priče koje slušate već neko vreme. Čuvajte se tračeva. 
 

Komentari (0)
Loading