Dnevni horoskop za SUBOTU, 8. APRIL: Rakovi, dobro razmislite , pre nego što nešto izgovorite, Vodolije, neophodan vam je SAN

Vesti 07.04.2023 18:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni horoskop za SUBOTU, 8. APRIL: Rakovi, dobro razmislite , pre nego što nešto izgovorite, Vodolije, neophodan vam je SAN

Shutterstock

Ovan 

Ovo je veoma važan dan za odmaranje i da se posvetite maksimalno sebi i svim onim stvarima koje odavno planirate. Budite spremni na kompromis sa partnerom jer je to jedini način da se okrenete sebi i svojim željama.

Bik

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. To se odnosi na poslovnu stranu i na sve one situacije koje ste prošli pre par meseci sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Tokom dana najbolje bi bilo da se posvetite svemu onome što ste vi bili. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u unutrašnje stvari vašeg partnerskog odnosa. Svako je svet za sebe. Glavobolja. 

Rak 

Subota je bila oduvek vaš omiljen dan jer tada ste u krugu porodice i prijatelja. Danas ćete saznati neke šokantne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi posla i poslovnih saradnika. Čuvajte se svoje subjektivnosti. 

Lav

Od vas se očekuje mnogo više nego što možete da prihvatite i da pružite i zbog toga ćete biti u velikom neskladu sa sobom i sa svojim osećanjima. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca u vezi putovanja. 

Devica

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima iako se ne bavite poslom tokom dana. Dobar uticaj kolega vas čini veoma jakim kao osoba koja planira dalje svoj život.

Vaga 

Tvrdoglavo ponašanja vašeg partnera vas veoma nervira i iritira. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš odnos sa partnerom. To su samo vaše potrebe i to ne treba niko da zna. Povedite računa o mogućim problemima sa kičmom.

Škorpija

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima. Osoba u znaku Devica vam stvara osećaj nemira jer vam postavlja previse pitanja o onome što ne želite da pricate. Povedite računa o mogućim emotivnim blokadama. 

Strelac

Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima i prijateljima. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da 

Jarac

Venera pravi nezgodne aspekte na vaše polje komunikacije sa drugim ljudima. Pokušajte da se stabilizujete i da ne donosite nagle odluke u narednih desetak dana. Problemi sa spavanjem. 

Vodolija 

Merkur je veoma dobro postavljen kada su u pitanju odnosi sa ljudima oko vas i to utiče da se dobro osećate u svojoj koži. Budite velika podrška partneru u jer mu je to zaista potrebno ovih dana. Dovoljno sna. 

Ribe 

Ovih dana Mars aktivira vaše polje podsvesti i veoma ste nesigurni u nekim poslovnim potezima. Do kraja dana bićete veoma umorni od priče koje slušate već neko vreme. Čuvajte se tračeva. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading