Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 21. novembar: Dok Mesec diktira Škorpijama šta da osećaju, Rakovima je suđeno da "naiđu" na pripadnika ZEMLJANOG znaka!

Vesti 21.11.2021 08:29 0

Prihvatite dešavanja otvorenog srca, biće vam sve lakše

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 21. novembar: Dok Mesec diktira Škorpijama šta da osećaju, Rakovima je suđeno da "naiđu" na pripadnika ZEMLJANOG znaka!

unsplash.com

Ovan

Tokom današnjeg dana gledajte da budete okruženi ljudima koje vam prijaju. Budite svesni svoje energije i ne trošite je uzalud na partnera. Ne možete mu ništa objasniti do kraja. 

 

Bik 

U ovom periodu najvažnije da sačuvate svoj mir posebno zbog uticaja Punog Meseca. Obratite pažnju na komunikaciju u krugu porodice. Jedan član porodice je veoma loše raspoložen. 

Blizanci

Na vama je da napravite veliku promenu koju već duži vremenski period planirate. U znaku Lava vam je velika poslovna podrška. Odnosi u kući su veoma stabilni. 

Rak 

Nedelja je savršen dan da se posvetite sebi i svojim zadovoljstvima. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i imaćete susret sa njom. Problemi sa organima za varenje. 

Lav 

Danas se bavite sa decom ili mlađim ljudima. Ovo je posebno važno za one koji imaju decu školarce. Potrebna velika podrška deci i od vas to zahteva trošenje energije. Svakako bićete zadovoljni. 

Devica 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoje emocije. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Obratite pažnju na ishranu. Čuvajte se prehlade. 

Vaga 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim klijentima. Ljubavna situacija je stabilna. Odmorite tokom večeri. 

Škorpije 

Mesec aktivira vašu emotivnost i bićete veoma zadovoljni stvarima u krugu porodice. Do kraja dana čekate povoljne vesti u vezi posla. Problemi sa zubima. 

Strelac 

Ovo je idealan period da se vidite uzivo sa nekim bliskim ljudima. To su vaši prijatelji, vaše bogatstvo. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

Jarac 

Danas je moguće  da ćete se osećati loše zbog drugih. Gledajte da se vidite sa partnerom da bi razrešili neke stvari iz prošlosti. Problemi sa kičmom tokom noći. 

Vodolija

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma izražena. Pokušajte da se posvetite sebi i svojim obavezama. Najvažnije je da završite svoje planove. 

Ribe

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da razumete svog roditelja. Odnosi u porodici su veoma zadovoljavajući. Problemi sa glavoboljom. 

Komentari (0)
Loading