Dnevni HOROSKOP za nedelju, 05. mart: Jarčevi moraju da donesu BITNU odluku, Ovnovi vreme je da stanete iza svojih reči!

Vesti 04.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za nedelju, 05. mart: Jarčevi moraju da donesu BITNU odluku, Ovnovi vreme je da stanete iza svojih reči!

Shutterstock

Ovan 

Za vas je veoma važno da danas poznate svoju vrednost. Niko nema prava da odlučuje umesto vas i pridržavajte se toga tokom celog dana. Mogući problemi sa kukovima.

 

Bik 

Situacija u krugu porodice je veoma stabilna zahvaljujući vašoj želji da sve dovedete u najbolji red. Partnerski odnos doživljava transformaciju zahvaljujući partnerovoj želji da vas usreći. 


Blizanci

Situacija sa prijateljima je veoma nezgodna i imaćete probleme u dokazivanju onoga što osećate. Sačekajte da prođe nekoliko dana i onda donosite neke važne životne odluke.


Rak 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi i da vodite računa malo više o svom zdravlju. Starija osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška iako to sada ne vidite tako..


Lav

Tvrdoglavo se ponašate iako znate da to nije u redu. Situacija sa partnerom će se popraviti onog trenutka kada prestanete da ga krivite za određene stvari. Zdravlje je u najboljem redu.


Devica

Prihvatite ponudu od strane partnera i uživajte u narednim danima. Situacija na planu poslu ce se razrešiti onog momenta kada početi da verujete da imate pravo na uspeh..

Vaga 

Današnja situacija u krugu porodice vam daje nadu da se sve može rešiti u vašem interesu. Osoba u znaku Ovna vam objašnjava detaljno svoju situaciju ali vi nemate vremena da se bavite njenim problemima..


Škorpija

Situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da sve dovodite u sumnju. Sve što se dešava, dešava sa sa pravim razlogom i nikada ne sumnjajte u odnos sa partnerom. Problemi sa kičmom.

Strelac

Danas je najbolje da se što više pozabavite svojim zdravljem i da boravite na svežem vazduhu. Partner će biti veoma ljut zbog vaše nemarnosti i tvrdoglavosti.

Jarac

Do kraja nedelje pokušavali ste da donesete neku odluku ali ste uvideli da od toga nema ništa. Oslonite se na sebe i isključivo na svoje sposobnosti i mogućnosti. Osoba u znaku Lava može vam biti velika podrška. 

Vodolija

Nemojte odustajati od onoga što ste planirali iako vam ne ide sve u prilog
Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog partnerove želje da dominira po svaku cenu.

Ribe 

Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i onoga što će vam prirediti. Poslovno ste veoma nestabilni jer ne znate šta tačno želite. Čuvajte se naglih odluka jer je to vrlo nestabilna atmosfera.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading