Dnevni HOROSKOP za sredu, 01. mart: Vagama sledi SUBINSKI susret, Ovnovima napeta situacija u PORODICI!

Vesti 28.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za sredu, 01. mart: Vagama sledi SUBINSKI susret, Ovnovima napeta situacija u PORODICI!

Shutterstock

Ovan 

 

Danas će ti biti veoma aktivni jer ste pod uticajem Marsa dobro isplanirani šta ćete raditi do kraja nedelje. Mogući problemi u komunikaciji sa ukućanima zbog vaše unutrašnje nervoze. Problemi sa glasnim žicama. 

 

Bik 

 

Do kraja dana vodite računa o mogućim sukobima sa voljenom osobom. Ljubomora je ono što može da vam naruši odnos koji ste dugo gradili. Problemi sa stomakom.

 

Blizanci

 

Jutro počinje tako što ste veoma pozitivno raspoloženi jer imate veliki cilj - uradite neke nove stvari u vezi poslovne situacije. Imaćete podršku saradnika i to je ono što je najbolje u vezi vaše poslovne strane. 

 

Rak 

 

Tokom dana bićete veoma nervozni zbog razgovora koji ćete imati sa osobom u znaku Jarca. Od tog razgovora vam zavise poslovne akcije do kraja nedelje. Vodite računa o rečima koje upućujete partneru.

 

Lav 

 

Do kraja dana budite opušteni i nemojte donositi nagle odluke u vezi posla. Popravlja se situacija sa zaradom zbog vašeg dodatnog angažovanja. Mogući problemi sa kičmom.

 

Devica

 

Bićete pod jakim velikim uticajem voljene osobe i nećete moći da se koncentrišete na ostale događaja u vašem životu. Emocije su uvek u prvom planu i to je ono što vas čini srećnim. 

 

Vaga

 

U narednih nekoliko dana imaćete interesantan susret sa osobom u znaku Vodolije. Situacija u kući je veoma napeta zbog novčanih prilika. Od vas se očekuje da reagujete mnogo aktivnije u vezi novca. 

 

Škorpija

 

Tvrdoglavi ste i to može da vam bude velika prepreka da ostvarite poslovnu saradnju sa osobom u znaku Ribe. Emotivno ste nezadovoljni zbog partnerovih poslovnih problema. Glavobolja..

 

Strelac

 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi jer osoba u znaku Jarca vam saopštava lepe poslovne vesti. Potrudite se da učinite svoj život lepšim dajući podršku voljenoj osobi.

 

Jarac 

 

Situacija u krugu porodice je veoma podsticajna jer imate jako veliku podršku za sve ono što radite. Osoba u znaku Lava vam je poslovni podstrek i bićete veoma zadovoljni vašim poslovnim razgovor.

 

Vodolija

 

Nemojte donositi nagle odluke kada su u pitanju odnosi u porodici. Voljena osoba vam je velika podrška i imaćete jako zanimljiv razgovor do kraja dana. 

 

Ribe 

 

Mesec aktivira vaše polje novčanih transakcija i čuvajte se velikih troškova tokom dana. Nemojte osuđivati druge zbog njihovih poteza, nije sve onako kako izgleda. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading