Za ova TRI znaka APRIL će biti NAJSREĆNIJI mesec: Oni će konačno da PROCVETAJU, očekuje ih sudbinska ljubav

Vesti 21.04.2023 19:17 0

Prema astrološkinji Neni Janković za sledeća 3 horoskopska znaka april će biti najsrećniji mesec u 2023. godini

Za ova TRI znaka APRIL će biti NAJSREĆNIJI mesec: Oni će konačno da PROCVETAJU, očekuje ih sudbinska ljubav

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Tri znaka koja će biti najsrećnija kada je u pitanju ljubav jesu vodeni znaci, zbog uticaja Saturna u znaku Ribe koji im donosi mogućnosti da poprave ljubavne odnose u drugoj polovini marta. 

Rakovi

Što se tiče Rakova, njihova ljubavna situacija je već neko vreme nestabilna zbog uticaja Marsa u Blizancima i to je stvorilo vrlo lošu komunikaciju u partnerskim odnosima. U ovom periodu Saturn im donosi stabilnost i mogućnost da kroz dobru i kvalitetnu komunikaciju poprave odnose. Za one Rakove koji su slobodni, Mars koji prelazi u znaku Raka, krajem marta, donosi mogućnost upoznavanje nove osobe koja može imati veze sa inostranstvom ili putovanjima. 

Škorpije

Što se tiče Škorpija, za njih je ovo mesec velikih preokreta posebno ako za partnera imaju Lavove i Vage. Mnoge Škorpije će shvatiti da svojom ljubomorom ništa ne postižu a Saturn u znaku Ribe im donosi mogućnost da kroz zrele odluke naprave velike pozitivne promene u svojim vezama. 

Riba

A za Ribe je ovo vreme bitan period jer Saturn donosi velike i bitne odluke koje traže njihovo zrelije i odgovornije ponašanje posebno kada se radi o tuđim emocijama. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu obnoviti veze iz prošlosti posebno ako su to osobe rođene u znaku Raka i u znaku Lava. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading