Dnevni HOROSKOP za nedelju 26. februar: Rakove proganja prošlost, Strelac može da doživi ljubavni brodolom

Vesti 25.02.2023 20:11 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za nedelju 26. februar: Rakove proganja prošlost, Strelac može da doživi ljubavni brodolom

Shutterstock

Ovan 

Danas je dan za odmaranje i potpuno se predajte stvarima koje ste planirali. Situacija sa osobom u znaku Lava se popravljam i od sutra ćete moći mnogo lakše da saradjujete na poslu. Mogući problemi sa stomakom. 

Bik 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa ljudima na poslu pa je danas dobra prilika da o tome dobro razmislite. Posvetite se malo više svom zdravlju posebno kada su u pitanju ishrana i odmor. 

Blizanci

Početak dana je veoma uzbudljiv jer ćete čuti jako lepe vesti od osobe iz inostranstva. Saznaćete neke stvari koje će vam pomoći da se bolje osećate. Problemi sa spavanjem. 

Rak 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom koji je povezan sa situacijom u kući. Mlađi član porodice pokušava da neke stvari prikaže onakve kakve nisu. Ne dozvolite da vas drugi vesti ogovaraju. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete veoma loše raspoloženi zbog osobe iz prošlosti koje pokušava da vam se vrati na emotivnom planu. Probajte da napravite distancu koja će biti veoma dobro definisana. 

Lav

Bićete veoma dobro raspoloženi jer ćete postići jako dobar dogovor sa partnerom. Na vašu inicijativu sređuju se mnoge stvari u krugu porodice posebno kada su u pitanju finansijske stvari.

Devica 

Do kraja dana trudite se da povedete više računa o tome kako odmarate i kako se hranite. Dobićete jako interesantnu ponudu kada su u pitanju poslovne saradnje sa inostranstvom. Glavobolja. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se završiti neki poslovni procesi koji bi dugo traju. Bićete veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to vam partner zamera. 

Škorpija

U ovom periodu sve vam se negativno odražava jer ste previše otvoreni i iskreni. Nemojte dozvoliti da se drugi igraju sa vašim emocijama posebno kada je u pitanju osoba u znaku Jarca. 

Strelac

Komunikacija sa partnerom je predstavljena kao velika prepreka u javnosti. Partner se ne slaže sa mnogim stvarima koje vi činite. Potrudite se da budete realni. 

Jarac 

Ovo je savršen dan da se okrenete sebi i svojim planovima posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Sačekajte nekoliko dana da se stvari poklope i onda razgovarajte sa ljudima na poslu. 

Vodolija 

U ovom periodu od vas zavisi kako ćete postupiti prema partneru. Niko ne može više da utiče na vas i na vaš život. Nemojte da se vraćate u prošlost jer ta osoba je završila svoju misiju. 

Ribe 

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama u emotivnom smislu sa voljenom osobom. Od cega strahujete, to će vam se dogoditi. Imajte to na umu. Zdravlje je odlično.

Komentari (0)
Loading