Venera je ušla u znak JARCA: Ova ČETIRI znaka će se teško izvući iz LJUBAVNE bure, a evo kome će biti NAJTEŽE!

Vesti 06.11.2021 20:00 0

Venera u znak Jarca je ušla 5. novembra i napravila je veliki preokret na planu emotivnih i ljubavnih odnosa

Venera je ušla u znak JARCA: Ova ČETIRI znaka će se teško izvući iz LJUBAVNE bure, a evo kome će biti NAJTEŽE!

unsplash.com

Venera u Jarcu je pod vladarstvom Saturna i govori o karmickim ljubavima, o problemima iz prošlosti koje smo već imali, o ljubavi koje smo negde ostavili u svom sećanju. 

Ovan

Ovnovi, vi morate da se pripremite za verbalne sukobe, produbljavanje problema iz prošlosti. Partner je veoma ljut i besan zbog nekih reči koje ste izgovorili. Budite mudri.

Bik

Kad su u pitanju Bikovi, vaša snaga je u ljubavi i u svemu onome što imate sa partnerom. Ova Venera u Jarcu vam daje dovoljno energije i prostora da pokrenete vaše zajedničke aktivnosti i planove. 

Blizanac

Što se tiče Blizanaca, ova Venera vam uopšte ne prija i donosi vam veliko nerazumevanje od strane partnera. Budite spremni na razgovor koji vam neće prijati i koji vam donosi razočarenje u ljubavni odnos. 

Rak

Rakovi imaju veliku potrebu da se potvrde kroz partnerski odnos, stoga na vama je veliki teret jer su vaše emocije uvek opterećenje. Partner vam je velika podrška ali to vam nije dovoljno. 

Lav

Lavovi, vi ćete imati priliku da otvoreno i iskreno popričate sa partnerom o stvarima iz vaše prošlosti. Na vama je ogromna odgovornost jer partner od vas očekuje mnogo toga u narednom periodu. 

Devica

Kad su u pitanju Device, vama najviše odgovara ovaj uticaj Venere, jer ćete dobiti potvrdu svoje ljubavi i svojih emocija. Do kraja novembra očekuje vas lepo iznenađenje od strane partnera. 

Vaga

Vage su u ovom periodu veoma osetljiva i povučene, pa najbolji astrološki savet bi bio da se sklonite tamo gde osećate da ste višak, gde ste nepozeljni.

Škorpija

Što se tiče znaka Škorpije, uspevate da odolite pritisku partnera i da donesete svoje odluke. Ne ulazite u svadje i rasprave jer to ničemu ne vodi. Partner će biti pomalo zatečen vašom reakcijom. 

Strelac

Strelčevi imaju veoma aktivnu ulogu u životu partnera pa ovaj period vam je veoma bitan u smislu ljubavi. Partner stalno traži vašu pažnju.  Potrudite se da se više bavite i svojim potrebama i željama. 

Jarac

Jarčevi, vi ćete imati priliku da se konačno okrenete sebi i da poradite na ispunjavanju svojih emocija i planova. Partner vam je velika podrška. Do kraja meseca očekuje vas zajednički put. 

Vodolija

Vodolije, vi ćete imati poslovnih obaveza,  tako da tokom novembra ljubavni život vam je u drugom planu. To će jako smetati vašem partneru. Moguce je zahlađivanje odnosa. 

Riba

I na kraju drage Ribe, možete računati na pomoć i podršku od strane partnera što se tiče posla i vaših zajedničkih planova. Biće važno da pokažete otvoreno svoje emocije. 

Komentari (0)
Loading