Mars danas kreće direktno: Biće KRITIČNO za ova tri znaka, čeka ih pravi životni ZEMLJOTRES

Nena Janković Vesti 10.04.2023 16:25 1

Mars u Blizancima je veoma nezgodna pozicija jer se u znaku Blizanaca sva energija ove planete deli na dva dela, nema povezivanja i sinhronizacije. Energija ovog Marsa je veoma slaba i ne daje prilike da napredujemo i kvalitetno organizujemo životne prilike

Mars danas kreće direktno: Biće KRITIČNO za ova tri znaka, čeka ih pravi životni ZEMLJOTRES

Shutterstock/ilustracija

Mars od 12. januara krece direktnim hodom posle 74 dana retrogradnog hoda. Šta zapravo znači što će Mars biti direktan ? Pa zbog slabe energije neće mnogo toga novog doneti ali može bitno značajno za promenljive znakove jer u tim aspektima Mars daje pokretačke energije. 

Blizancima je ovo veliki teret " koji će spasti sa ledja " i direktni Mars će uticati da se osećaju zdravije i aktivnije. Do kraja marta mogu doneti jako dobre poslovne odluke u vezi ličnih planova posebno ako je u pitanju posao i inostranstvo. 

Kad su u pitanju Strelčevi ovaj uticaj Marsa se najviše odnosi na njihov ljubavni i enotivni deo života. Mnogi će veze ili pokušaji veze prekinuti i staviti tačku na sve opcije koje liče na emotivne veze. 

Što se Riba i Devica, i jedni i drugi pod uticajem ovog Marsa mogu očekivati razrešenje poslovnih i porodičnih odnosa i obaveza. Blizanci će morati da naprave balans u svom privatnom životu a Device će morati da donesu bitne životne odluke u vezi prostora gde žive. 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Cica
12.01.2023 10:57

Kada udje Merkur u Vreneru tada je najbolje...