Dnevni HOROSKOP za SREDU 30. novembar: Blizanci se SUOČAVAJU sa gomilom PROBLEMA, Vaga može da očekuje ogromne PROMENE

Vesti 29.11.2022 20:07 0

Prpverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za SREDU 30. novembar: Blizanci se SUOČAVAJU sa gomilom PROBLEMA, Vaga može da očekuje ogromne PROMENE

Shutterstock

Ovan 

Tokom ovog dana se osećate veoma nestrpljivo posebno kada su u pitanju odnos  sa majkom ili porodicom. Gledajte da budete što manje u kontaktu sa njima a posvetite se sebi i svojim potrebama i željama. Zdravlje je veoma stabilno. 

Bik 

Narednih nekoliko dana ste veoma pod utiskom drugih posebno kada su u pitanju svi odnosi u firmi. Pokusajte da se okrenete malo više partnerskom odnosu jer partneru je potrebna vasa podrška. Ljubav uvek leči sve. 

Blizanci 

Budite do kraja iskreni prema sebi i onima koje volite jer se vidi da ste previse optereceni svim oko vas. Situacijua u kući nije idealna a posebno odnos sa decom i mladjima od vas. Poslovna strana vam je veoma nestabilna i zbog toga cete biti veoma napeti tokom dana. 

Rak 
Vaša tvrdroglavost može da vam napravi velike probleme sa ljudima oko vas. Pokrenite se malo vise i dajte malo vise volje i energije sto se tiče vas i odnosa sa partnerom. Danas je najvažnije da donete važnu odluku sa osobom u znaku Lava. 

Lav 

Mesec vam aktivira polja ljubavi i sve ono što imate sa osobom iz prošlosti u znaku Device. Ne dozvolite sebi da se bavite sa onim što je bilo, već budite u sadašnjem trenutku. Zdravlje je stabilno ali povedite računa o mogućoj prehladi. 

Devica 

Tokom današnjeg sastanka na poslu bićete veoma nejasni i to će najviše da smeta vašim nadredjenima. U narednih nekoliko dana potrebno je doneti jako važnu odluku u vezi sledećih nekoliko poslovnih sastanaka sa ljudima iz inostranstva. 

Vaga 

Osoba u znaku Jarca vam se neko vreme već udvara na veoma čudan način i to vas jako iritira. Do kraja nedelje je moguce da primite veoma čudne vesti od partnera i biće vam veoma nejasno šta zapravo on želi. 

Škorpija 

Do kraja nedelje bićete pod velikim stresom zbog situacije u kući i važno je doneti pravu odluku na vreme. Nemojte trošiti vreme da se pravdate partneru jer nemate nikakve potrebe za tim. Uticaj člana porodice je preterano emotivan. Čuvajte svoje emocije. 

Strelac

Vaša emotivna situacija je veoma napeta i to zbog osobe u znaku Lava, posebno je važno da budete svoj na svome i da ne donosite nagle zaključke i nove odluke pod uticajem negativnih emocija. 

Jarac

Budite realni i veoma pragmatični do kraja nedelje jer je to najbolje za vas i za vaše odnose na poslu. Obratite pažnju na moguce odnose sa osobom koja je starija od vas i na većoj je poslovnoj poziciji od vas. Ona od vas traži mnogo vise informacija. 

Vodolija 

Tokom dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja ljubavi koja vas već neko vreme znatno popravlja i veoma ste ponosni na taj deo života. Do kraja nedelje možete očekviati mnogo lepe vesti od osobe u znaku Vage. 

Ribe 

Srećni ste zbog lepih informacija od vaše porodice i to je veoma dobar znak da se stvari popravljaju u vašem životu. Okrenite se mnogo vise sebi i gledajte svoje posla i na taj način pravite sebi prostor za dalje da duhovno napredujete. 
 

Komentari (0)
Loading