Ovo su NAJOPASNIJI dani u FEBRUARU: Problemi dolaze sa svih strana, ne uzdajte se u sreću tada!

T.Đ Vesti 20.01.2022 12:15 0

Saznajte koji su najopasniji dani u februaru prema predviđanjima horoskopa

Ovo su NAJOPASNIJI dani u FEBRUARU: Problemi dolaze sa svih strana, ne uzdajte se u sreću tada!

Pexels

Astrolozi su predvideli da će u februaru biti četiri "opasna" dana koji mnogima mogu doneti probleme i previranja.

Međutim, oni ne moraju nužno biti takvi, mnogo zavisi od toga kako se osećate u vezi sa onim što se dešava, pise Sensa. 

11. februar - Merkur u konjunkciji sa Plutonom

Konjunkcija je najdisharmoničniji i najagresivniji aspekt planeta. U toj poziciji, tj. na istoj strani Zemlje biće i Merkur i Pluton 11. februara i nalaziće se veoma blizu jedan drugom. Kao rezultat toga, dobijamo veoma stresan i dinamičan dan u kome sve može da krene naopako. Ne oslanjajte se na sreću, jer možda je uopšte neće biti. Ovo je dan kada samo čista logika i razum treba da vode vaše postupke, i ništa drugo.

16. februar - Venera u konjukciji sa Marsom i punim Mesecom

Još jedna konjukcija, između Marsa i Venere stiže nam 16. Februara. Prema nekim astrolozima ovo može biti čak i opasniji dan od 11. februara, jer će pun Mesec u Lavu dodati probleme. Energetski sukob Venere i Marsa sugeriše da nas očekuje nagli pad produktivnosti u poslu i u ljubavnoj sferi, kao i brzo nestajanje energije. Ove srede astrolozi vam savetuju da radite samo jednostavne stvari i da se ne bavite novim projektima.

24. i 25. februar - opadajući mesec u Strelcu

Astrolozi su analizirali položaj planeta i došli do zaključka da će nam ovaj položaj doneti mnogo problema. Potrudite se svim silama da ne kupujete skupe stvari jer vas Mesec može namamiti da bespotrebno trošite, zbog čega kasnije možete zažaliti.

Komentari (0)
Loading