Oni govore neistinu više OD drugih: Neki horoskopski znakovi su prosto EKSPERTI kad je reč o laganju!

Vesti 08.02.2022 19:15 0

Sudeći po zvezdama, neki horoskopski znakovi su skloniji lažima od ostalih

Oni govore neistinu više OD drugih: Neki horoskopski znakovi su prosto EKSPERTI kad je reč o laganju!

Printscreen/Youtube

Neki su prosto postali pravi profesionalci i tu veštinu doveli do perfekcije. Ovo je lista šest horoskopskih znakova koji najviše lažu. 

Bik

 Ovo će vas sigurno iznenaditi jer je Bik prilično stabilan znak. Ono što vas može obradovati je vest da na ovoj listi oni najređe lažu. Loše vesti? Ako reše da govore neistinu, držaće se svoje priče do samog kraja. Biku je moral izuzetno važan, ali u nekim situacijama će odabrati laž, kao sredstvo borbe. Ipak, kada je reč o prijateljima, njihove tajne sigurno neće odati.

Škorpija

Kao i s Bikom, ako se odlučite suočiti sa Škorpijom, bolje se spremite da se suočite sa mnoštvom izmišljenih argumenata. 

Škorpije imaju veliki uticaj na ljude i prilično su glasne. Mežutim, dobro je znati da škorpije ne gaze tako lako preko drugih ljudi i da laži ne koriste u te svrhe.

Rak

Izuzetno je emotivan i to upravo i koristi kao svoje oružje. Teško da će vam bilo ko, bolje ispričati neku srceparajuću priču od raka. U stanju su i sebe da ubede u sopstvene laži, ako sse radi o njihovim "povređenim osećanjima". Dobra stvar je to šo ga je lako otkriti.

Lav

Nije tajna da Lavovi vole da pri;aju. Njihova dramatičnost im daje prednost pred drugim znakovima. Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod uticajem fiksne vatrene energije bi "radije laž ispričao sto puta kako bi zaštitio svoj ego nego priznao da je uhvaćen u laži". Zato pripremite detektore laži.

- Kad se jednom opredele za laž, uložiće svu svoju energiju u to da vas ubede u svoju verziju istine

Devica

Neka vas Devica ne zavara. Da, zemljani znakovi definitivno deluju pouzdano, ali prema nekim astrolozima izuzetno se dobro snalaze kad je laganje u pitanju. Ono što Devicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i njihova sposobnost brzog razmišljanja.

Blizanci

Ubedljivo najveći laživi od svih horoskopskih znakova su Blizanci. Za njih se stalno govori da su dvolični. Zahvaljujući činjenici  da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su "blagosloveni darom brbljanja", što znači da su uglađeni govornici. 

Oni umeju da se prilagode svakoj situaciji, ali gotovo retko drže do svoje reči. Iako ovo nije pravilo za svakog predstavnika, oni kojima moral nije jača strana, daleko su skloniji obmanama i vode se idejom da cilj "opravdava sredstvo'.

Komentari (0)
Loading