Za njih će ZIMA imati POSEBNO značenje: TRI znaka će pronaći svoju SRODNU dušu, njima se smeši NOVA veza

Vesti 09.11.2022 09:37 0

Ova 3 horoskopska znaka očekuju magični susreti, harmonične i srećne ljubavne veze

Za njih će ZIMA imati POSEBNO značenje: TRI znaka će pronaći svoju SRODNU dušu, njima se smeši NOVA veza

Shutterstock

Zima može doneti divne, tople i emotivne ljubavne susrete. Početkom zime želećemo bajku, verovaćemo u romantična čuda, praznični duh nas vodi ka ljubavi. Želimo da volimo i da budemo voljeni, a hladni zimski meseci biće zaista magični i posebno uspešni za romantične veze.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje sreća u ljubavi tokom zime 2022/2023. godine:

Rak

Rakovi su dugo osećali unutrašnju prazninu i usamljenost. Iako ste po prirodi optimistični, već ste počeli da sumnjate da li će se sjajna ljubav pojaviti. Ipak, početak zime vam donosi sudbonosna poznanstva i romantične prilike. Emotivni Rakovi će možda imati pogrešno mišljenje da nisu spremni za novu vezu, ovde ja važno da poslušate svoje srce. Mogu se pojaviti ljudi koji obraćaju pažnju na vas i žele da vam se približe. Neki Rakovi će shvatiti da je njihova srodna duša možda već duše u blizini. Moguće je da ćete u nekim poznatim očima osetiti ljubav. Veze koje su nastale ove zime obećavaju da će postati srećne i obećavajuće. Dopustite sebi da se zaljubite, prepustite se tom divnom talasu osećanja maksimalno.

Vaga

Vage zimi očekuju grandiozne promene. Došlo je vreme za emocionalno zbližavanje i radosna poznanstva. Vage su ispunjene pozitivnom energijom kada dobijaju komplimente i znakove pažnje, a tokom zime će to definitivno osetiti. Neki događaji će vas primorati da ozbiljno preispitate svoje stavove i uverenja o ljudima i situacijama koje su vam važne. Na horizontu vaše sudbine pojaviće se osoba koja vam može radikalno promeniti život. Puno energije ulažete u odnose i veze, kako na prijateljskom i porodičnom nivou, tako i u ljubavi. Ako ste već u vezi, onda će u bliskoj budućnosti oni preći na ozbiljniji nivo. Zima prekida dosadnu monotoniju i donosi vam radosne promene i lepe vesti.

Volite da svoju energiju delite sa voljenima, ulažete u veze, pa će vas nova ljubav inspirisati i ispuniti srećnim emocijama. Ako ste već u vezi, onda će u bliskoj budućnosti oni preći na ozbiljniji nivo. Moguć je brak ili veridba. Porodična Vaga može saznati vesti o dopuni porodice. Zimski meseci doneće vam vrtoglave promene u životu. Proći će dosadna monotonija koja je u vas usadila melanholiju i malodušnost, pa vam neće biti dosadno. Budite spremni na promene i ne dozvolite da vas sumnja kontroliše.

Vodolija

Vodolije koje su dugo same može očekivati sudbonosan sastanak. Susret koji se može dogoditi neočekivano i brzo može prerasti u nešto predivno. Nemojte se držati prošlosti, tada možete propustiti priliku da izgradite srećnu vezu. Očekuje vas obilje prijatnih emocija, romantičnih sastanaka, novih iskustava. Ne pokušavajte da udovoljite drugima, sa partnerom gradite odnos kako ste zajednički isplanirali. Ne plašite se da pogrešite i verujete u ljubav. Stvorite srećnu i harmoničnu vezu kakvu zaslužujete.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading