Kada ih vidite BEŽITE: Najgore kombinacije HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, veoma su toksični jedni za druge!

Naj žena Vesti 18.10.2021 17:25 0

Bez obzira da li govorimo o momku ili prijatelju - ove kombinacije horoskopskih znakova treba izbegavati. Toksični odnosi, nevolje i stalni talasi kritika? Znamo kako ih efikasno eliminisati

Kada ih vidite BEŽITE: Najgore kombinacije HOROSKOPSKIH ZNAKOVA,  veoma su toksični jedni za druge!

Shutterstock

 

Ovan (Bik)

Ova dva znaka su tvrdoglava. Ovan koji voli da vlada samim sobom može biti toksičan za mnoge ljude, ali za njega ne postoji niko otrovniji od Bika. Ovaj znak oslobađa sve loše osobine u njemu. Oba znaka su izuzetno tvrdoglava.

Bik (Strelac)

Bik ima oči na potiljku. Strelac, međutim, može da napusti svoje ideale i promeni se, na primer, iz milionera u skitnicu za nedelju dana. Ovaj znak vodi Bika pogrešnim putem. Uvek izaziva nevolje i podstiče ga na greške.

Blizanac (Vodolija)

Dodajte dva najbezobzirnija znaka i dobićete ogroman haos. Tako rade Blizanci i Vodolija. Zajedno se okreću oko svojih ideja i nikada ne napreduju. Zajedno provode neverovatno lepo vreme, ali im to često izmakne kontroli.

Rak (Blizanci)

Rak je ranjiv, a Blizanci mogu biti neprijateljski nastrojeni i često povređivati Raka. Zabavljaju se zajedno, ali upadanje u ekstremno raspoloženje zbog komplikovane prirode Blizanaca ne pogoduje Raku.

Lav (Jarac)

Lav je društven, energičan i, iznad svega, težak. Jarac, s druge strane, može biti naj pesimističniji od znakova. Njihova veza dovodi do toga da oboje budu nesrećni. Bahatost i pesimizam ne idu ruku pod ruku.

Devica (Ribe)

Devica je puna kritika, a Ribe su neverovatno ranjive. Iako dva znaka mogu imati mnogo zajedničkog, njihov odnos je previše topao (i na svaki način). Emocije bruje između njih, sistematski dostižu vrhunac, a zatim brzo nestaju. Ovo je često iscrpljujuće i opasno je.

Vaga (Vaga)

Kad je previše dobro, može biti loše. Ovde se radi o Vagi. Osuđujući i šarmantan znak koji ide ruku pod ruku izaziva izvanredan nered, takođe emotivan. On to ne primećuje sve dok mu strast i ludilo ne ostave prekoračenje na računu.

Škorpija (Ovan)

Škorpija postaje noćna mora kada na svom putu sretne Ovna. Ovaj čini da se život okrene naglavačke. Škorpion sa tvrdom školjkom je neverovatno krhak, pa se ne može nositi sa onim što mu Ovan nameće i nije u stanju da se nosi sa ovim znakom. Gurnut u stranu, može izazvati oluju.

Strelac (Rak)

Mnogi ljudi misle da se lek za neodgovornost Strelca može izlečiti osetljivošću Raka. Međutim, nije tako. Strelac i Rak razlikuju se u pristupu životu i ljudima. Oba znaka se samouništavaju - Rak oslobađa sve mračne kvalitete u Strelcu.

Jarac (Škorpija)

U početku ovaj par izgleda skladno. Zajednička im je visoka ambicija. Škorpija je, međutim, izuzetno strastvena i puna strasti, što nedostaje Jarcu. Ovo se ne može promeniti. Škorpija to ne može da podnese.

Vodolija (Lav)

Ovo su najveće suprotnosti koje se mogu pronaći među znakovima zodijaka. Ovo, međutim, nije glavni razlog za toksičnost. Lav potiskuje ličnost Vodolije. Nije toliko slobodna zbog njega. Lav često ne može da podnese njegovo ponašanje i stoga može biti veoma neprijatan. Istina je da bi voleo da bude otvoren i bezbrižan kao Vodolija, ali ... nije.

Ribe (Devica)

Ribe su osetljive i dugo drže negodovanje. Devica nema veliku dozu empatije i kritična je prema svetu i ljudima. Zbog ovog pristupa Ribe se osećaju loše tretirane, a Devica je bešćutna i bez emocija. Ovo još više okreće Devicu - negativne emocije dolaze u krug.

Komentari (0)
Loading