Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 1. septembar: Ovaj VATRENI znak bolje da prespava DAN, ništa od ruke mu neće ići

Vesti 31.08.2022 20:15 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 1. septembar: Ovaj VATRENI znak bolje da prespava DAN, ništa od ruke mu neće ići

Shutterstock

Ovan

Danas sre pod velikim utiskom poslovne situacije koja vam ne ide u prilog. Potrudite se da budete stabilni do kraja dana jer od vas zavisi kako će se razvijati poslovna saradnja sa inostranstvom. 

Bik 

Mesec danas pokreće vaše emocije i bićete najviše posvećeni partnerskom odnosu. Partner ima velika poslovna previranja i to se odražava negativno na vaš odnos. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

Blizanci

Merkur aktivira vaše probleme iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška posebno kada je u pitanju novac. Ljubavna situacija se stabilizuje zahvaljujući vama. 

Rak 

Danas je veoma uzbuđeni zbog novih vesti u vezi mlađeg člana porodice. Partner vam predlaže zanimljivu destinaciju za putovanje. U narednih nekoliko dana očekujte jako dobro poslovnu ponudu. 

Lav 

Ovo je veoma stabilan period što se tiče novca i poslovnih prilika. Potrudite se da ne ostanete bez teksta kada su u pitanju poslovni razgovori. Moguci problemi sa kičmom. 

Devica

Veoma ste pogođeni nekim vestima koje stižu iz inostranstva u vezi porodičnih odnosa. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška koju baš i ne očekujete. Potrudite se da se što više odmarate. 

Vaga 

U narednom periodu je jako važno da povedete računa o svom zdravlju naročito kada je u pitanju odmor. Do kraja dana stižu pozitivne vesti u vezi poslovnog angažmana od pre par meseci. 

Škorpija

Ovo idealna situacija da se izvučete što se tiče poslovnih odnosa sa inostranstvom. Do kraja dana dobićete poslovnu ponudu od osobe u znaku Ribe što može da vam donese dodatni vid zarade.

Strelac 

Ovo je dan kada bi bila najbolje da ste ga prespavali jer su mogući sukobi na planu posla koji mogu da se razvuku tokom celog dana. Pokušajte da se ne raspravljate jer ne možete ništa da postignete. 

Jarac 

Mesec pokreće vašu intuiciju i bićete jako dobri u pregovorima kada su u pitanju poslovni projekti. Do kraja dana sređivanje porodičnih odnosa sa osobom u znaku Ovna. Zdravlje je veoma dobro. 

Vodolija 

Ovo je idealan period da se pozabavite sobom i svojim poslovnim saradnicima. Budite strogi prema sebi jer samo na taj način postiže te dobre pozitivne rezultate. Mogući problemi sa zubima. 

Ribe 

Potrudite se da budete što više posvećeni poslu da bi što pre i što bolje završili svoje zadatke. Osoba u znaku Device vam je velika poslala konkurencija naročito do kraja nedelje. Probajte da budete što bolji diplomata kada je u pitanju partnerski odnos..

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading