Ova TRI znaka imaju najveću šansu za dobitak na lotou: Pare se LEPE kao lude za njih

Vesti 21.05.2023 18:30 0

Sreća ih prati u stopu.

novac

Shutterstock

Neki horoskopski znaci jednostavno imaju više sreće od drugih i novac kao da se lepi za njih. Njih sreća prati na svakom koraku, a igre na sreću donose im neverovatne dobitke.

U nastavku vam donosimo tri horoskopska znaka koja imaju najveću šansu za dobitak na lotou.

Strelac

Strelci su rođeni kao dobitnici, bilo kada je reč o primanju poklona, bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom na to da ih krasi neverovatan optimizam, ne boje se da se klade naveliko i riskiraju sve.

Njihova smelost se redovno nagrađuje blagodatima loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli, te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i sporo. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za nove prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i da čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za razmnožavanje.

Ribe

Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka, odnosno 11,6 odsto svih dobitaka.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading