Oktobar im MENJA život iz KORENA: Retrogradni Mars URNIŠE ova dva znaka, za njih stiže PAKLENI MESEC, bolje im je da ga PRESPAVAJU

Vesti 28.09.2022 11:20 0

Odluke koje sada donosimo snažno će uticati na ono što će se događati do kraja godine

Oktobar im MENJA život iz KORENA: Retrogradni Mars URNIŠE ova dva znaka, za njih stiže PAKLENI MESEC, bolje im je da ga PRESPAVAJU

pixabay

Oktobar je u znaku velikih promena. Najviše zbog toga jer je Mars retrogradan, ali već od 14. oktobra kreće i retrogradni Merkur i nosi loše aspekte sa planetama iz Jarca.

Pun mesec u Ovnu donosi dodatne nemire. S toga je najvažnije da zadržite stabilnost i mir i da ne započinjete ništa za šta mislite da će da vas ugrozi.

Dva znaka koja se neće najbolje provesti u oktobru su Ovan i Devica.

OVAN 

Vama je najteže! Retrogradan Mars i pun Mesec u vašem znaku ukazuju da vam je potrebna ozbiljna psihološka pomoć da prebrodite period kroz koji prolazite. Ne donosite važne odluke, budite strpljivi, koliko god vam to sada teško zvuči! Zbog jakog uticaja Marsa i punog Meseca u Ovnu najbitnije je da ne napravimo potez zbog kojeg bismo kasnije mogli da se kajemo. Suzdržanost nam neće biti jača strana, a sve neizgovorena reči konačno će isplivati na površinu.

DEVICA 

Oktobar je kod vas u znaku finansija i flerta! Ali sve to u prvoj polovini meseca! Nemojte previše da se opuštate jer će drugi deo meseca biti komplikovaniji i usporeniji za realizaciju bilo kakvih planova. Ako nešto isplanirate, vrlo moguće je da će da propadne, pa je bolje da nemate velike planove za ovaj mesec.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading