Spremite se KREĆE LUD PERIOD: Ova TRI SREĆNIKA od horoskopskih znakova će OKTOBAR pamtiti kao NAJBOLJI MESEC u životu

Vesti 23.09.2022 09:00 0

Predstojeći mesec oktobar za sve znakove donosi blagodeti, a ova tri će na svojoj koži osetiti sreću i radost

Spremite se KREĆE LUD PERIOD: Ova TRI SREĆNIKA od horoskopskih znakova će OKTOBAR pamtiti kao NAJBOLJI MESEC u životu

Shutterstock

Bik

Zdravlje će vas ovog meseca služiti kao retko kada. Poslovni i ljubavni život ne zaostaju. Tokom oktobra ćete ostvariti odlične i vrlo blagorodne profesionalne kontakte a ista vas sreća očekuje i na emotivnom planu. Naprosto, ovog meseca zvezde rade za vas.

Vaš ljubavni život će biti ispunjen zadovoljstvom, strašću i mirom. Dame rođene u znaku Bika koje su još uvek „singl“ imaju sve šanse da se zaljube tokom oktobra.

Vodolija

Vaš ljubavni život će biti fantastičan. Preduzetnici će tokom oktobra ostvariti odličnu zaradu od ličnog biznisa ali i priznanje šire društvene zajednice za svoj rad.

Što se ljubavi tiče, zauzetima će u vezi cvetati ruže. Provodićete puno vremena sa partnerom i u svakom trenutku ćete uživati osećajući se voljeno i ispunjeno. Slobodne Vodolije će se zaljubiti ili makar sresti potencijalnu ljubav a ono što je sigurno jeste da vam zvezde donose najlepšu ljubavnu priču.

Naoružajte se strpljenjem kako biste svojoj deci objasnili šta su prave vrednosti u životu i imajte na umu da razgovarate sa decom a ne sa vršnjacima.

Blizanac

Slobodnjaci u znaku Blizanca će imati poteškoća da donesu neke konačne odluke vezane za ljubav bilo da odlučuju o novoj avanturi ili o duhovima prošlosti. Zvezde vam savetuju da se opustite i pratite svoje osećaje a isto važi i za zauzete kojima oktobar donose pregršt ljubavne radosti.

Naime, imate sve predispozicije da unesete blagoslov u svoj bračni ili emotivni život. Zdravlje će Blizanca služiti odlično baš kao i intelekt koji mu donosi profesionalni dobitak.

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading