Dnevni horoskop za ponedeljak 17. oktobar: Rakovi, vaša emotivna strana biće veoma izražena, a evo za koji znak će danas biti poseban dan

Vesti 16.10.2022 19:00 0

Dnevni horoskop za ponedeljak donosi posebnu energiju

Dnevni horoskop za ponedeljak 17. oktobar: Rakovi, vaša emotivna strana biće veoma izražena, a evo za koji znak će danas biti poseban dan

unsplash.com

 

Ovan 

Vaša komunikativnost dolazi do izražaja kada su u pitanju odnosi na planu posla posebno sa nadredjenima. Bićete blagonakloni prema prijateljima i ako to ne zaslužuju. 


Bik 
Do kraja dana obratite pažnju na mogući problemi sa glavoboljom i sa pritiskom. Još uvijek osećate stress kada je u pitanju posao koji treba tek da radite od sledeće nedelje. 


Blizanci
Tokom narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo kada je u pitanju posao i kada su u pitanju poslovni planovi za inostranstvo. Mogući problemi sa stomakom. 


Rak 
Vasa emotivna strana će biti veoma izražena imaćete napade plakanja i panike. Ovo će biti podstaknuto zbog  nerazjašnjenih stvari u krugu porodice i odnos sa decom. 


Lav 
Bićete veoma pozitivno iznenađeni kada su u pitanju odnosi sa ljudima i prijateljima uopšte. Dobićete veliku podršku koju baš i ne očekujete ovog trenutka. 


Devica 
Budite spremni na kompromis što se tiče posla sa osobom u znaku Jarca jer je to najbolja solucija za posao. Povežite malo više računa o ishrani i o načinu spavanja. 


Vaga 
Marsova energija vam uopšte ne prija i danas ćete osećati na svakom koraku. Savet je da budete što pribraniji i da ne dozvoljavate da vas nadvladaju emocije. 


Škorpija 
Pokušajte da se okrenete malo više na roditeljima i porodici jer ste ih već neko vreme zapostavili. Odnos u ljubavi je veoma nestabilan zahvaljujući vašem neraspoloženju. 


Strelac 
Vaša sloboda nema cenu posebno kada su u pitanju svi odnosi u vezi posla i novca. Nećete biti spremni na kompromis jer vam to ne ide u prilog što se tiče posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Ribe. 


Jarac
Sam početak dana je veoma inspirativan i bićete jako dobro raspoloženi jer ćete obaviti jako dobre razgovore što se tiče posla. Moguci problemi zbog uticaja drugih. 

Vodolija 
Vasa snaga je u vašim rukama i onome sto mozete da stvorite. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi i novca. Ljubav stize sa lepim susretom. 


Ribe 
Do vas stizu pogresne vesti od strane partnera i od osobe u znaku Device u vezi posla. Pokušajte da se okrenete sebi posebno kada je u pitanju Vasa energija. 
 
Komentari (0)
Loading