Nedeljni horoskop za SREDU, 21. septembar: Lavovi, sada je pravo vreme da sebe stavite na PRVO mesto, Ovnovi obratite pažnju na kičmu

Vesti 20.09.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Nedeljni horoskop za SREDU, 21. septembar: Lavovi, sada je pravo vreme da sebe stavite na PRVO mesto, Ovnovi obratite pažnju na kičmu

Shutterstock

Ovan

Danas blistajte što više možete jer na taj način privlačite pozitivnu energiju. Mogući su problemi u komunikaciji sa nadredjenima ali na vama je da to rešite što najbolje umete i znate. Mogući problemi sa kičmom.

Bik

Danas je pod velikim utiskom vaših porodičnih odnosa i bićete ponosni na sebe što ste odradili neke stvari na vreme. Obratite pažnju na vaše odnose sa voljenom osobom jer je potrebna vaša podrška.

Blizanci

Mars u Blizancima vam daje dovoljno energije da odradite sve što poželite posebno kada je u pitanju poslovna strana. Budite svesni svoje situacije kada je u pitanju ljubav jer na taj način stvarate dobru osnovu u partnerskim odnosima.

Rak

Ovo je period kada je potrebno da povedete računa o novcu i o tome kako ga trošite jer su mogući problemi do kraja nedelje. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška.

Lav

Tokom dana mogući su problemi sa stomakom na nervnoj bazi zbog nerazjašnjene poslovne situacije. Potrudite se da budete sebi najvažniji i najbitniji u odnosu sa partnerom. Počni te stvari da sagledavate iz drugog ugla.

Devica

Mesec aktivira vaše polje komunikacije za odnos sa najbližima što znači da ćete mnogo vremena provesti tokom dana baviti se njihovim problemima. Na kraju dana imaću te vrlo zanimljiv poziv iz inostranstva.

Vaga

Tokom dana podržavate druge osobe oko vas posebno kada je u pitanju poslovna strana a najmanje vremena imate za sebe. Potrudite se da sagledate stvari iz realnog ugla kada su u pitanju odnosi sa nadređenima.

Škorpija

Osoba rodjena u znaku Strelca vam je velika poslovna podrška i pomoć kada su u pitanju komunikacije i sklapanje novih poslovnih dogovora. Potrudute se da budete sto bolji u odnosu prema svom organizmu.

Strelac U narednom periodu potrudite se da budete što realniji prema stvarima koji se dešavaju posebno kada je u pitanju odnos unutar kuće. Mlađi član porodice može vas dodatno opterećivati ovih dana.

Jarac

U ovom periodu je jako važno da se okrenete sebi posebno kada je u pitanju današnji dan jer će imati jako bitan razgovor sa osobom u znaku Ovna. Problemi sa kičmom.

Vodolija

Trenutno ste pod jakim uticajem i pritiskom od strane porodice ali i partnera koji od vas mnogo očekuje i traži da mu se mnogo vise posvetite. Dovoljno spavajte.

Ribe

Vasa snaga je u pitanju odnosa sa majkom i porodicom. Posebno ste danas pod uticajem majke i proslosti jer ste veoma emotivno osetljivi zbog nerazjašnjene situacije sa partnerom

 
 
 
Komentari (0)
Loading