Dnevni horoskop za NEDELJU, 25. decembar: Rakovi, naoružajte se ČELIČNIM živcima, jedan ZNAK će imati prilike za OZBILJNU zaradu

Vesti 24.12.2022 22:00 0

Saznajte šta vam zvezde poručuju za nedelju, 25. decembar.

zima

Pexels

Ovan 

Tokom dana mnogo toga vam postaje suvišno jer ste baš neraspoloženi zbog uticaja drugih. Danas osvojite vreme samo za sebe i za maksimalno opuštanje. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja koje ste očekivali pre mesec dana. U narednih nekoliko dana možete očekivati putovanje da se realizuje. Ljubav vam je velika podrška. 

Blizanci

Mars u Blizancima stvara i dalje tenzije u vašem životu posebno po pitanju ljubavi i totalnog emotivnog nerazumevanja sa partnerom. Budite malo fleksibilniji i potrudite se da držite do sebe i sopstvenog mišljenja. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem majke i porodičnih obaveza. Do kraja dana ćete morati da slušate razgovore koje vas se ne tiču. Probajte da se dobro naoružate strpljenjem .

Lav 

Danas ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj želji da uspete poslovno i privatno ste veoma zapostavili prijatelje i partnera. Pokušajte da se u narednom periodu dobro organizujete. Problemi sa štitnom žlezdom. 

Devica 

Do kraja dana povoljne informacije u vezi mogućnosti dobre zarade. U pitanju je saradnja sa osobom u znaku Lava i to vam otvara nove poslovne mogućnosti. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Danas ste veoma željni odmora i svega onoga sto ima veze sa opuštanjem. Do kraja dana mogući su manji sukobi na relaciji sa partnerom zbog vaše tvrdoglavosti. Budite manje opterećeni sukobima. 

Škorpija 

Ovo je dan kada cete biti okrenuti sebi i sami sebi dovoljni. To vam je jako važno jer želite da se maksimalno posvetite sebi i svom zdravlju i zdravim navikama. Niko vam nije potreban. 

Strelac 

Danas vas čeka uzbudljiv dan pun energije i društva. Bićete pod jakim uticajem drugih ljudi i to vas ispunjava. Partner vam je velika podrška u vezi poslovnih planova za naredni period. 

Jarac

Do kraja dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i poslovne rezultate. Dobijete "vetar u leđa" od strane partnera i njegove porodice. To će vam biti jako veliko iznenađenje. 

Vodolija 

Uran stvara napete aspekte sa Mesecom i to vam je veoma nestabilan dan koji je najbolje provesti u miru sa sobom. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vaše želje da se povučete. 

Ribe 

Tokom dana mogući su dodatni troškovi i to vas može malo više emotivno poremetiti. Pokušajte da budete stabilni sa svojim željama i potrebama. Nije dobro previše se premišljati. 

Komentari (0)
Loading