Dnevni horoskop za SREDU, 4. januar: Bikovi, dobijate veliku PODRŠKU na poslu, jedan ZNAK mora da pripazi kako troši NOVAC

Vesti 03.01.2023 18:30 0

Pogledajte šta vam donose zvezde

zima

Pexels

Ovan 

Danas ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj želji da uspete poslovno i privatno. Važno je da budete skoncentrisani u svakom trenutku jer jedan momenat može napraviti problem. 

Bik 

Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima koje dugo niste videli. Oni vam vraćaju veru u život posebno što se tiče poslovne saradnje jer dobićete mnogo dobrih saveta. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Vodite računa o načinu spavanja jer ćete imati osećaj prevelikog umora. Partner vas emotivno iscrpljuje, pa ćete biti i zbog toga u stresnom raspoloženju. Dovoljno je da malo predahnete. 

Rak 

Do kraja ove nedelje najbitnije je da se posvetite sebi i svojim poslovnim partnerima. Jedan od njih je važna poslovna podrška i to posebno za inostranstvo. Zdravlje je stabilno. 

Lav 

Bićete savršeno mirni zbog uticaja drugih ljudi. Ne želite da se drugi bave vašim potrebama i željama. Najviše se to odnosi na vaš poslovni odnos i to na osobu u znaku Device. Problemi sa alergijama. 

Devica 

Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na koji način ste uradili mnogo toga u vezi posla. To će vam biti veliki podstrek za dalje. Ljubomoru osećate od strane osobe u znaku Jarca u vezi novog poslovnog projekta. 

Vaga

Odgovornost vam je jača strana posebno u ovih narednih nekoliko dana. Želite da sve što radite bude po standardima koji su vam postavljeni. Novac može biti veliki problem do kraja nedelje. 

Škorpija 

Veoma ćete biti nervozni od samog buđenja. Nikakav ritual vam neće pomoći da se osećate bolje u emotivnom i ljubavnom smislu. Partner je vec neko vreme ljut zbog vašeg ponašanja. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne i korisne informacije u vezi posla sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vam je potrebna da zavrsite neke zakonske propise. Ljubav nije vam naklonjena. 

Jarac 

Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima u vezi posla i poslovne saradnje. Ljubavna podrška vam je velika stvar i to vam puno znači. Bićete savrseno mirni zbog uticaja voljene osobe i njenih lepih vesti. 

Vodolija 

Novi period za transformaciju i novčane naknade kreće ovih dana, a danas je važno napraviti dobar plan. Osoba u znaku Lava vam je potrebna kao velika podrška. Od te osobe mnogo toga zavisi. Zdravlje je odlično. 

Ribe

Imaćete pristup mogućem poslovnom rešenju, ali vam niko neće to pohvaliti. Imate želju da sve to pokrenete. Partner nije na vašoj strani. To vas pomalo čini nestabilnm. Zdravlje je stabilno. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading