Dnevni horoskop UTORAK, 22. novembar: Škorpije, ljubavno stanje NESTABILNO, a ovaj znak će proći kao BOS po TRNJU

Vesti 21.11.2022 19:15 0

Evo šta vas očekuje sutra u astro polju

Dnevni horoskop UTORAK, 22. novembar: Škorpije, ljubavno stanje NESTABILNO, a ovaj znak će proći kao BOS po TRNJU

Shutterstock

 

Ovan 

Ovo je divan dan da se posvetite sebi i svojim prijateljima. Pokušajte da se ne opterećujete poslom. Osoba u znaku Ovna vam daje "  vetar u ledja ". Zdravlje je stabilno. 


Bik 
Posvetite se sebi i svojim obavezama jer je ovo idealan period da završite sve što vam je ostalo od pre. Važan telefonski razgovor sa osobom u znaku Ribe. Zdravlje je odlično. 


Blizanci
Vaša energija je veoma slaba, posvetite se sebi i svojim potrebama. Budite danas najbitniji sebi i prestanite da udovoljavate partneru previše. Problemi sa kičmom. 


Rak 
Porodica vam je veliki teret i najbolje je da iskažete svoje mišljenje javno. Poslovna strana vas preopterećuje posebno odnos sa osobom u znaku Jarca. Napravite listu prioriteta. 


Lav 
Danas se osećate veoma dobro raspoloženi i to pokreće vašu energiju. Uradićete mnogo toga što niste planirali. Partner vam je velika podrška. Glavobolja tokom večeri. 


Devica
Snažne emocije vas pokreću tokom dana i bićete usmereni na druge. Nemojte biti previše rezervisani za svoje potrebe. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 


Vaga 
Tokom dana moguć je poziv od osobe u znaku Ovna. To je veoma važan razgovor u vezi posla i u vezi novca. Ljubav je u velikom problemu zbog vase ljubomore i potrebe da dominirate. Problem sa kičmom. 


Škorpija 
U ovom trenutku nema potrebe da se nervirate previše oko posla. Sve ce se srediti samo od sebe. Ljubav je velika stvar koju morate rešavati ovih dana odnosno taj odnos sa partnerom. Budite mudri i strpljivi. 


Strelac 
Danas ste pod uticajem majčine strane ili razgovora sa porodicom. Želite da se okrenete sebi i svojim potrebama. To se sve može organizovati do kraja dana ali na vama je kakvu ćete odluku doneti. 


Jarac 
Do kraja dana očekujte dobre rezultate u oblasti svog rada. To će vas ispuniti i bićete veoma lepo raspoloženi. To sve prenosite na okolinu i na svoje najbliže. Zdravlje je odlično. 


Vodolija
Ovaj dan je savršen za sve što poželite jer vam Mesec daje dobru osnovu za sve vaše želje i potrebe. Ljubavna situacija je veoma dobro postavljena. Budite danas maksimalno opušteni. 


Ribe 
Do kraja dana očekujte dobre vesti od drugih ljudi posebno u vezi novca i nekih planova za 2022. Sledi vam razgovor u krugu porodice u vezi novogodišnjih praznika. Na vama je da budete mudri i strpljivi. 
 

Komentari (0)
Loading