Izaberite KARTU i saznajte kakvo vas IZENAĐENJE uskoro očekuje: Jedna aplicira na BRAK, druga na vraćanje BIVŠEG partnera

Vesti 23.05.2022 16:00 1

Iz teksta ne mora da se sve rezonuje sa svima jer je kolektivno čitanje za sve

Izaberite KARTU i saznajte kakvo vas IZENAĐENJE uskoro očekuje: Jedna aplicira na BRAK, druga na vraćanje BIVŠEG partnera

Shutterstock

Prethodne godine za neke nisu bile baš najsjanije i plodonosne za sve. Dosta njih je prolazilo kroz raznorazne drame i prepreke na raznim životnim poljima, ali mnogi kažu da je ovaj period za idealan lepa i prijatna izenađenja. 

Izaberite kartu i saznajte šta vas to lepo očlekuje.

Karta broj jedan: 

Napokon stiže nagrada za sve ono što ste naporno radili i ulagali godinama unazad. Vaša muka i brige napokon sigurnim koracima uskoro napuštaju vaš život, ali morate biti strpljivi. Jedini rizik koji morate da izbegnete jeste da ćete izgubiti strpljenje i odustati pred sam kraj. 

Ako ste u vezi: Uskoro dolazi do stabilizacije u odnosu. Poboljšanje u svakom smislu te reči. Partner će vas napokon razumeti i otvoriti se po pitanju emocija više nego ikada.
Ako ste sami: Trenutno vam ljubav nije u fokusu.

Karta broj dva:

Ova karta je specifična po tome što poručuje da upravo vi određujete šta i kako će biti, jer ovde je u priči igra ogledala. U prošlom periodu niste toliko marili za druge ljude i za njihova osećanja te da ste se upravo zbog toga i ne osećate baš najbolje. Kada budete shvatili gde ste grešili i zamolili za oproštaj, sve će vam krenuti nabolje.

Ako ste u vezi:  Ljubav je ovde baš naglašena jer i u tom slučaju možete da očekujete ogromne promene, po pitanju vašeg emotivnog odnosa. Vaš emotivni partner očekuje od vas više ljubavi i pažnje. Omekašajte malo i videćete koliko se stvari menjaju. Mogućnost brak.
Ako ste sami: Neko iz vaše okoline je tu kao potencijonalno prava osoba, ali je ne primećujete. Pogledajte malo bolje.

Karta broj tri:

Karta koja poručuje da prošlost mora zauvek da ostane prošlost. Veoma je važno da ostanete u sadašnjem trenutku i da se više ne okrećete za sobom. Dobre prilike su pred vama, koje nikako ne biste trebali da propustite. Šta god da vas je povredilo u ranijim godinama, ovih meseci rana mora da zauvek zaceli. 

Ako ste u vezi: Vašem sadašnju emotivnu idilu kvari bivši partner. Vraćanje misli na taj period sa njim samo vas remeti i stvara nervozu u trenutnom odnosu. Morate tu osobu da zaboravite. 
Ako ste sami: Neko ko vam je poznat dugi niz godina će vam izjaviti ljubav, koja će vas prvo šokirati ali je vrlo mogućete da ćete uploviti u vezu. 

Komentari (1)
Loading
vešt
23.05.2022 19:14

ac nemate vi pojma šta znače ove karte i kako se gleda u njih. pitajte malo okolo one koji stvarno znaju.