Svaki znak ima NAJPOVOLJNIJI dan za NOVAC: Ovo su BITNI datumi u aprilu i maju za SVE predstavnike Zodijaka

M. G. Vesti 14.04.2022 17:44 0

Evo koji horoskopski znaci će ovog aprila i maja imati novca

Svaki znak ima NAJPOVOLJNIJI dan za NOVAC: Ovo su BITNI datumi u aprilu i maju za SVE predstavnike Zodijaka

Shutterstock

Raspored planeta uvek donosi pojedinim znacima Zodijaka prilike, a astrolozi otkrivaju koji aspekti će tokom proleća biti povoljani za novčane prilive. Saznajte u nastavku teksta koji dan je za vaš horoskopski znak povoljan za zaradu.

Ovan: 28. maj

Ovog dana će Venera biti u Biku, što će vam doneti sasvim posebnu energiju. Koristite ga da pokažete obilje i resurse, ali naravno ne zaboravite na sopstvenu vrednost. Finansije će vam takođe omogućiti da donirate deo. Iako se često držite do sebe, ovog proleća bićete nagrađeni ako svoju pažnju usmerite na pomoć drugima.

Bik: 20. maj

Na ovaj dan Sunce ulazi u Blizance. Tada će vaš finansijski plan raditi kao sat; čak ćete moći da uštedite nešto dodatnog novca, tako da konačno možete priuštiti nešto samo za sebe.

Blizanci: 18. april

Vaši napori će u aprilu uroditi plodom i u finansijskoj oblasti. Nešto u šta ste uložili novac pre nekog vremena će se konačno isplatiti i vreme je da prihvatite svoju nagradu raširenih ruku i uživate u njoj.

Rak: 29. maj

Krajem maja pratiće vas zamah i motivacija u karijeri. Vaš trud i zalaganje će primetiti i drugi i možete očekivati finansijsku nagradu.

Lav: 30. april

Kraj aprila je odlična prilika da razmislite kako da nadogradite svoje znanje i poboljšate kvalitet svog rada. Dodatna znanja stečena kroz obrazovanje ili kurseve takođe će doprineti većem prihodu.

Devica: 28. maj

Venera u Biku je odlična prilika za manifestaciju, takođe u oblasti finansija. Razmislite šta želite i podsetite se da zaslužujete skoro sve. Zadržite svoj način razmišljanja i do juna.

Vaga: 10. maj

Na današnji dan Jupiter ulazi u Ovna, koji vam donosi obilje kako u ljubavnom životu, tako i u poslovnim odnosima. Iskoristite priliku da pristupite svojim projektima što kreativnije i van okvira. Vaše originalne ideje će se isplatiti.

Škorpija: 14. jun

Vreme je da postanete svesni granice između onoga što je vaše, onoga što je od drugih i onoga što se deli. Ne iskorišćavajte tuđe finansije, ali u isto vreme obratite pažnju na to gde ulažete svoj novac.

Strelac: 29. maj

Kraj maja je vreme kada ćete moći da vratite sve što vam je nedavno oduzeto. Ali važno je da tome pristupite sa pozitivnim pristupom i ljubavlju prema sebi i drugima.

Jarac: 16. april

Dobićete priliku da poboljšate svoju komunikaciju. Obratite pažnju i iskoristite period za rast i razvoj; ovo će se isplatiti u svim oblastima, uključujući i vašu karijeru.

Vodolija: 30. maja

Vreme je da stupite u akciju i preuzmete vođstvo u projektima usluga. Vaša revnost i kreativne ideje će impresionirati i saradnike i nadređene. Takođe, ne zaboravite da jasno izrazite želju za nagradom za svoj rad.

Ribe: 10. maj

10. maja počinje period od dve nedelje koji će biti izuzetno povoljan za Ribu. Ovo vreme vam donosi obilje u svim oblastima: iskoristite povoljan period za nova ulaganja i planove za budućnost.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading