Dnevni horoskop za ČETVRTAK 14. april: Bikovi, posvetite se SEBI, a ovaj VATRENI znak mora danas da ODMORI od svega!

Vesti 14.04.2022 07:59 0

Proverite šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK 14. april: Bikovi, posvetite se SEBI, a ovaj VATRENI znak mora danas da ODMORI od svega!

Shutterstock

Ovan

Razmislite malo više da se angažujete oko posla do kraja dana i možete imati jako dobre vesti o mogućoj saradnji sa osobom u znaku Lava. Ljubavna situacija je stabilna. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Posvetite se sebi i svojim potrebama. Ovo je idealan dan da budete sa sobom i da vas niko ne ograničava. Ljubav je stabilna i to je ono što je najbitnije u ovom trenutku. 

Blizanci

Danas ćete imati poslovne ponude koje će vas okupirati. Razmislite nekoliko dana o tome. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Posvetite se malo vise partneru jer ste mu zaista potrebni. 

Rak 

Vaša privatnost je zaštićena od drugih posebno kada su u pitanju posao i ljudi na poslu. Do kraja ovog dana očekuju vas lepe stvari od partnera. Zdravlje je stabilno. 

Lav 

Tokom dana pretežno se osećate dobro zbog poslovnih obaveza a na kraju dana su mogući problemi sa kičmom. Ako možete, odmorite u drugom delu dana. Partnerski odnos je veoma naglašen. 

Devica

Današnji dan je pod uticajem Merkura i pravi vam loše aspekte na materijalnom planu. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Čuvajte se što se tiče prehlade i mogućih problema sa spavanjem. 

Vaga 

Bićete spremni da se posvetite sebi jer predstoji vam veliko razočaranje u partnerski odnos. Niste uspeli da prihvatite tu negativnu stranu vaseg partnera. Do kraja ovog dana moguć je iznenada poziv od osobe u znaku Jarca. 

Škorpija 

Komunikacija je veoma otežana jer ste pod uticajem emocija i bićete u sukobu sa ljudima oko sebe. Emocije vas blokiraju i opsednuti ste svojim dogadjajima iz prošlosti. Bolje je da ovaj dan provedete kući sa sobom. 

Strelac 

Pod uticajem emocija koje su veoma značajne pokrećete raspravu sa partnerom. Ljubav vam više nije dovoljna. Potrebno je da dobro raščistite neke stvari. Mogući problemi sa kičmom. 

Jarac 

U narednih par dana očekuju vas veliki poslovni plan a od danas krećete u organizaciju sebe i drugih. Novac je obezbeđen i stiže do vas do kraja dana. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Posebno vas pokreće energija drugih. Danas ste veoma svesni svojih grešaka i svojih roditelja. Oprostite sebi i drugima. Nećete verovati osobi u znaku Bika. Okrenite se sebi i svojoj intuiciji. 

Ribe 

Vaša privatnost vam  je veoma važna i bićete veoma posveceni svemu tome. Poslovni svet je manje bitan jer ćete biti okupirani svojim potrebama. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u vezi posla..

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading