NUMEROLOZI tvrde da je jedan broj KLJUČAN: Otkriva najdublje tajne skrivene u NAMA i nudi odgovore šta nosi BUDUĆNOST!

Vesti 05.04.2022 19:33 0

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda

NUMEROLOZI  tvrde da je jedan broj KLJUČAN: Otkriva najdublje tajne skrivene u NAMA i nudi odgovore šta nosi BUDUĆNOST!

Shutterstock

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima, a najznačajnija je poslednja cifra. Na osnovu nje, tvrde numerolozi, možemo odrediti karakter, sudbinu i put koji nam je život namenio.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda.

Primer: ako ste rođeni 1988. godine, vaš broj je broj 8, a njegov element je zemlja.

Evo koje značenje ima svaki broj ponaosob:

Brojevi 0 i 1 – Element Metal

Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u doslednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učiniće sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije, a na tom putu ih prati velika sreća. Ovim osobama je određeno da ostavruju velike stvati u životu.

Brojevi 2 i 3 – Element Voda

Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosećajnosti i empatiju prema drugim ljudima. Poseduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspešnimu govornicima, liderima i motivacionim trenerima. Imaju dobar instinkt i odlično primećuju detalje, što im često pomaže da se izvuku i iz najtežih situacija.

Brojevi 4 i 5 – Element Drvo

Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouverene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mesta. Nikada nisu sebične i egoistične. Rođeni su avanturisti, pa im nikad nije dosadno. Omiljeni su u društvu i uživaju u pažnji koju dobijaju. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

Brojevi 6 i 7 – Element Vatra

Rođeni pod elementom vatre sanjaju o putovanju oko sveta, a ako ulože malo napora, ova želja je lako ostvariva. Imaju naviku da prebrzo uleću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji uključuju putovanja i kontakt sa ljudima.

Brojevi 8 i 9 – Element Zemlja

Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće delati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah. Oni gotovo nikad ne izalate iz zone komfora i u životu sve rade po određenm redu. Kod njih sve mora da bude „pod konac“. Autoritativni su, pa su rođeni za vodeće pozicij

Komentari (0)
Loading