Dnevni horoskop za SREDU 6. april: Ovnovi, posetite LEKARA, Ribe, neophodan vam je duži odmor!

Vesti 06.04.2022 07:59 0

Proverite da li su vam zvezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za SREDU 6. april: Ovnovi, posetite LEKARA, Ribe, neophodan vam je duži odmor!

Shutterstock

Ovan 

Vaša komunikacija je danas veoma naglašena i imate podršku od strane partnera u vezi novih planova na poslovnoj strani. Zdravlje je odlično ali obratite pažnju na ishranu. Mogući su problemi sa želudcem. 


Bik 

Potrudite se da budete dosledni sebi i svojim potrebama. Poslovna strana je stabilna i to vas raduje. Zdravlje je odlično. Posvetite se svojim prijateljima. 

Blizanci

Vaša dominacija je danas veoma izražena i to smeta partnerskom odnosu. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnog projekta. Bićete veoma zadovoljni sobom i svojim angažmanom. 

Rak 

Vaša dominacija je danas veoma bitna u krugu porodice. Jedan mladji član porodice vas opterećuje ali to je za vas zadovoljstvo. Ljubav je ono sto vam daje snagu tokom dana. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Poslovna strana je stabilna i to je lično vaš uspeh. Poslovno okruženje vas podržava u vezi novih planova. Ljubav je stabilna. 

Devica 

Danas ste opterećeni drugima i to vas energetski crpi. Pokušajte da se maksimalno opustite i okrenete sebi. Budite svesni sebe i svoje vrednosti. Problemi sa kičmom. 

Vaga 
Vaša emotivna strana je stabilna i to vas raduje. Dobro ste " pročitali " neke ljude pre nekog vremena i to vam se danas veoma isplati. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Danas ste posebno tvrdoglavi u vezi emocija i svega sto se dešava u krugu porodice. Partner vam je velika podrška. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Danas naglo ćete menjati mišljenje i to će zbuniti ljude oko vas. Ovo se posebno odnosi na poslovne saradnike. Partnerski odnos je stabilan. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Stiže vam podrška od osobe u znaku Ovna u vezi poslovnog puta. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog problematike koja je vezana za prošlost. Problemi sa kičmom. 

Vodolija

Pritisak će vam biti velik zbog nekih dešavanja na poslovnom planu. Morate da se dobro organizujete jer od toga zavisi dalje poslovna strana. Zdravlje vam je veoma nestabilno. 

Ribe

Pod uticajem drugih ste nekoliko dana zbog ljubavnih odnosa koji su veoma nestabilni. Okrenite se sebi i svojim potrebama. Posvetite se svom redovnom snu. 
 

Komentari (0)
Loading