Evo kako da privučete više NOVCA u vaš život: Sve je zapisano u zvezdama, a ASTROLOZI nam otkrivaju tajnu, samo pročitejte pažljivo

K.Ć. Vesti 29.08.2022 09:55 0

Poseban karakter kod svakog horoskopskog znaka će mu pomoći da dostigne mnogo više u ljubavi, na poslu pa tako i da popravi finansije

Evo kako da privučete više NOVCA u vaš život: Sve je zapisano u zvezdama, a ASTROLOZI nam otkrivaju tajnu, samo pročitejte pažljivo

Shutterstock

Svi žele više novca i nikad ga dosta, tražimo svakakve načine kako bi mogli da postignemo finansijsku slobodu, ako želite povišicu na poslu sledite sledeće.

Ovan

Nikada neće dozvoliti da ga "tanak" novčanik spreči da potraži novu avanturu. Ovan ima veliki rizik za nagomilavanje dugova, i mora da radi na sebi kako bi sprečio da bude u neprijatnoj poziciji. Ovnovi, fokusirajte se na besplatna uživanja u životu, a potrudite se da štedite pare, tajna je u suzbijanju impulsa da ih potrošite čim ih dobijete!

Bik

Vešti su Bikovi u stvaranju i čuvanju novca, tako da njihov problem nije u tome što ga imaju premalo, već koliko god da ga imaju, velikodušnost koja je sastavni deo njihovog karaktera će "prevagnuti" tako da se brzo s njim rastanu. Bik je među najboljim znakovima kada je u pitanju novac, pa ga ponekad ima i previše - ako ste Bik, razmislite o pametnim investicijama koje će ga doneti još više.

Blizanci

Najveći izazov za Blizance je "usporavanje", shvatanje činjenice da ne mora sve, odmah, sada. Zbog izražene društvenosti, Blizanci će često potrošiti sve iz novčanika kada su u dobrom društvu ili provodu, a onda će očajavati što nemaju novca za nešto što su dugo planirali, kao što je lep odmor koji sigurno zaslužuju. Blizanci, napravite razliku i prioritizujte između kratkoročnog i dugoročnog, imaćete više novca i bićete srećniji!

Rak

Kao i Bik, Rak će dobro umeti da očuva novac do sledeće plate. Problem je što će ga čuvati "previše" dobro - za razliku od Blizanca, Rak će previše razmišljanja uložiti u planiranje nečega dugoročnog. Time sebe dovodi u opasnost da na računu ima "milione", a živi jedva pokrivajući osnovne potrebe. Rakovi, ne morate da brinete, vi umete da štedite, ali bi trebalo da uživate i u svakodnevnom životu i zadovoljstvima.

Lav

Znak koji najviše uživa u luksuzu i ne pita šta košta! Lav želi da živi na visokoj nozi, da uživa u "kraljevskom" životnom stilu, ali nekada, nažalost, nema novca da ga i plati. Tajna za Lavove leži u tome da pronalaze jeftinije verzije onoga što najviše kupuju. Ne prevrćite očima, Lavovi, već razmislite gde plaćate ono što piše na etiketi, a gde proizvod koji zapravo zadovoljava vaše potrebe.

Devica

Ovaj zemljani znak uglavnom pokreće želja za stabilnošću i sigurnošću. Retko ćete zateći Devicu kako nekontrolisano troši, ali kada se to dešava, "gora" je od svakog drugog znaka! Device koje traže trenutno uživanje i zadovoljavanje "šoping manije" nikada neće znati da vam kažu koliko novca imaju na računu. Za početak je neophodno da se upoznaju sa sopstvenim finansijama i dobro razmisle kako da ih rasporede tokom meseca. Čim počnu da razmišljaju razboritije, rezultati će biti vidljivi.

Vaga

Koliko god da zarađuje, Vaga voli da potroši novac na uživanje za sve oko sebe. Vaga će prva "skočiti" da uzme račun posle večere, i njena velikodušnost može biti iskorišćena od strane drugih ljudi. Vage, važno je da naučite da kažete "ne", odnosno da znate šta zaslužuje da se latite novčanika, a šta je tuđ pokušaj da vas "namami". Preciznije, recite "ne" češće drugima kako biste sebi češće mogli da kažete "da".

Škorpija

Ima veoma jedinstven stav prema novcu. Škorpija će "danima" razmatrati da li je nešto previše, ili premalo vredno, i često će doneti pogrešan zaključak. Škorpije, naučite da pridajete manje vrednosti materijalnim stvarima, i da u tom procesu izbacite emocije. Moraćete da učite o tome od slučaja do slučaja - potrošite neki novac i razmislite da li ste rešili problem, ili napravili novi. Naučite iz toga i primenite to već na sledećem trošku, vremenom ćete razviti racionalniji pristup i imati više novca.

Strelac

Kako se drugi ljudi osećaju kada se počešu negde gde ih svrbi, tako se Strelac oseća kada potroši novac. Nema većeg zadovoljstva! Strelac je hedonista, takođe je društven i platiće ceh za celo društvo, zbog čega može previše da troši. Strelčevi, u najvećoj ste opasnosti kada pobrkate emocije i materijalne stvari. Niko vas neće više voleti ako mu nešto platite ili kupite, niti će dva puta razmisliti da li imate da platite račune nakon toga. Stavite sebe na prvo mesto i već od narednog meseca iznenadićete se stanjem na računu.

Jarac

Promišljeni, pedantni Jarčevi odlično vode računa o svom finansijskom stanju. Jarac uvek zna koliko novca ima u novčaniku, na kartici ili bilo gde drugde. Ali, to ga može odvesti, paradoksalno, u previše briga o novcu. Jarčevi, opustite se, znate koliko radite i zarađujete, znajte i da to što ćete se povremeno počastiti neće narušiti vaše pažljivo isplanirane finansije.

Vodolija

Uvek iskreno veruje da će se sve dobro završiti, i ponekad živi u budućnosti, a da nije ni "zavirila" u sadašnjost. Vodolije, budite pažljive u tom optimizmu, moguće je da vas upravo on koči. Zbog previše "sanjarenja" o budućnosti, ne ostvarujete svoj pun potencijal u ovom trenutku, a od njega zavisi kako ćete živeti u toj budućnosti o kojoj sanjate. Čvrsto postavite trenutne prioritete i shvatite ih kao ciljeve, brzo ćete videti rezultate.

Ribe

Imaju svoj sistem po kojem funkcionišu u svetu, svoja pravila, problem nastane kada se ona ne poklapaju sa realnošću. Da se pitaju Ribe, ne bi postojali ni vreme, ni novac, to su stvari koje samo opterećuju njihove misli. Da se Ribe ne bi dovele u opasnost da nemaju dovoljno novca za svoje potrebe, odlično je da zatraže pomoć. Partner, član porodice ili prijatelj koji je razboritiji sa novcem lako će ih uvesti u realniji pristup finansijama. Ako možete, potražite u svojoj okolini Jarca koji će vam uz nekoliko dobrih saveta "promeniti život" kada je u pitanju novac.

Komentari (0)
Loading